Kat Von D a sărbătorit nunta cu Leafar Seyer într-o atmosferă… incendiară

La trei luni de la anunțarea căsătoriei surpriză, Kat Von D și soțul ei, cântărețul Leafar Seyer, au celebrat căsătoria alături de familie și de prieteni, la Beverly Hills Hotel.

Kat Von D a sărbătorit nunta cu Leafar Seyer într-o atmosferă… incendiară

Muzicianul și compozitorul Leafar Seyer a postat sâmbătă o fotografie pe Instagram cu descrierea: În câteva ore voi merge la altar cu dragostea vieții mele @thekatvond'.

https://www.instagram.com/p/BjizAK8nG44/?taken-by=prayers

De asemenea, faimoasa tatuatoare a postat un mesaj, vineri, înainte de repetiția pentru nuntă: 'O zi emoționantă astăzi. Mâine va fi ceremonia de căsătorie alături de prietenii apropiați și de familie. Aceasta a fost cea mai dulce experiență, în care continuăm să ne îndrăgostim unul de altul pe măsură ce trec zilele.

Such a beautifully emotional day today. Tomorrow, @prayers and I will have our wedding ceremony for our close friends + family. This has been the sweetest, most stress-free experience where we continuosly fell in love with each other all over again with each day counting down. This is a photo of 3 carnations that our dear friends @majestyblack brought us tonight after our rehearsal and soundcheck. Red carnations are @prayers favourite flower, and the 3 represent him, me, and our sweet baby boy we are adding to our family. All I can say right now is that i am so grateful for my dear friends, and for my sweet husband. ❤️ Lastly, thank you all for all the love and for understanding that starting tomorrow we will most likely be stepping away from our phones for a while to be as present as possible on such a beautiful day. X

A post shared by Kat Von D (@thekatvond) on

Kat a continuat: Aceasta este o poză cu 3 garoafe roșii de la dragii noștri prieteni care au fost alături de noi la repetiția de sunet. Garoafele roșii sunt florile favorite a lui @prayer (Leafer Seyer) și sunt 3 pentru a ne reprezenta pe mine, pe el și frumosul nostru bebeluș care va fi parte din familia noastră. Tot ce pot să spun acum este că le sunt recunoscătoare dragilor mei prieteni și dragului meu soț.

Nunta a fost una ieșită din comun, având în vedere că totul a fost decorat în nuanțe de roșu aprins. Mireasa a optat pentru o rochie roșie, semnată Adolfo Sanchez.

https://www.instagram.com/p/BjlpyzwnRpc/?taken-by=prayers

Câteva fotografii făcute înainte de începerea evenimentului au surprins întregul décor. Mese de cocktail decorate cu pânză roșie, toate învăluite de lumini roșii. Dansul mirilor s-a desfășurat pe o scenă sub un plafon de trandafiri roșii.

Surpriza serii a fost un cântec interpretat de Kat pentru soțul ei. Tortul de nuntă nu a fost de-a dreptul un tort de nuntă obișnuit – de fapt a avut forma unui castel.

Acum câteva săptămâni, Kat Von D a anunțat pe o Instagram că așteaptă un copil.

https://www.instagram.com/p/Bih_347HbF9/?taken-by=thekatvond

Kat Von D a mai fost căsătorită în trecut cu Oliver Peck în perioada 2003-2007.

Citește și:
Kat Von D este însărcinată și a ales deja numele copilului

Text: Alexandra Burghelea
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people