Karlie Kloss răspunde zvonurilor potrivit cărora este însărcinată

Karlie Kloss și Joshua Kushner au avut o doua petrecere de nuntă, iar una dintre imagini i-a făcut pe fani să se întrebe dacă modelul va deveni mamă curând.

Karlie Kloss răspunde zvonurilor potrivit cărora este însărcinată

Karlie Kloss a răspuns zvonurilor potrivit cărora este însărcinată.

Aceste zvonuri au apărut după ce modelul a postat o imagine de la cea de-a doua petrecere de nuntă, ea purtând o rochie albă și cizme de cowboy. Această imagine l-a făcut pe un fan să o întrebe dacă este însărcinată, însă răspunsul lui Karlie a fost unul destul de amuzant.

Aceasta nu a așteptat prea mult timp să răspundă zvonurilor. „Nu sunt însărcinată, este doar dragoste”, a scris Karlie, adăugând și un emoji cu o porție de cartofi prăjiți, iar comentariul ei a fost foarte apreciat de fani.

 

View this post on Instagram

 

Lean on me ❤️

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Cea de-a doua petrecere de nuntă a avut loc în Wyoming, la doar opt luni de la prima ceremonie. La eveniment au fost prezente numeroase vedete printre care Katy Perry, Orlando Bloom, Ashton Kutcher, Mila Kunis și Diana Von Furstenberg. Toți invitații s-au bucurat de numeroase activități în aer liber, petrecerea având o tematică.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Party on the prairie

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Karlie Kloss și Joshua Kushner s-au căsătorit în octombrie 2018 după o logodnă de doar trei luni. Atunci ceremonia a avut loc în New York, alături de ei fiind aproape 80 de oameni. Modelul a purtat atunci o rochie Dior, primind o mulțime de comentarii pozitive din partea fanilor.

 

View this post on Instagram

 

10.18.2018 ❤️

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

În plus, se pare că modelul iubește viața alături de soțul ei, ea postând un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a acestuia.

„Cuvintele nu pot exprima cât de mult îl iubesc pe acest om. Sunt recunoscătoare în fiecare zi că îmi petrec restul vieții alături de tine. Tu ești prietenul meu cel mai bun și dragostea vieții mele.”

Citește și:
Imagini de arhiva cu ingerii' Victorias Secret

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people