Kanye West, acuzat că ar fi arătat unor angajați poze explicite cu fosta lui soție, Kim Kardashian

Kanye West este acuzat de angajați de la Adidas că le-ar fi arătat fotografii și videoclipuri explicite cu fosta sa soție, Kim Kardashian.

Kanye West, acuzat că ar fi arătat unor angajați poze explicite cu fosta lui soție, Kim Kardashian

După ce Adidas a rupt legăturile cu Kanye West din cauza afirmațiilor sale antisemite, foști angajați au afirmat că rapperul le-a arătat imagini explicite cu fosta sa soție, Kim Kardashian, ca o „tactică de intimidare.” Aceștia au precizat că West a făcut acest gest în repetate rânduri și a dezvăluit imagini din intimitatea cuplului lor.

Kanye West ar fi arătat imagini explicite cu Kim Kardashian

Într-un reportaj tăios publicat de Rolling Stone, un tânăr a afirmat că West i-a arătat o imagine explicită a vedetei în vârstă de 41 de ani în timpul unui interviu de angajare din anul 2018. „Soția mea tocmai mi-a trimis asta”, i-ar fi spus rapperul, în timp ce arăta pe telefon o fotografie „foarte revelatoare și personală” a lui Kardashian.

Un alt fost angajat și-ar fi amintit că West, în vârstă de 43 de ani, ar fi arătat un videoclip explicit cu Kim Kardashian, care a cerut divorțul de rapper în 2021, echipei de creație de la Yeezy în același an. Când a fost întrebată despre faptul că rapperul a arătat fotografii cu soția sa, o a treia persoană a confirmat acuzațiile. Angajații au afirmat că West „nu se temea să arate imagini explicite sau să vorbească despre situații care ar trebui să rămână private.”

Aceste incidente au fost, de asemenea, detaliate într-o scrisoare deschisă numită „The Truth About Yeezy: A Call to Action for Adidas Leadership”, care a fost obținută de publicația Rolling Stone. În ea, mulți angajați de rang înalt de la Yeezy i-au acuzat pe directorii Adidas că și-au oprit „busola morală” și că i-ar fi permis lui West să creeze o cultură „abuzivă” în companie.

Angajații au remarcat că publicul a văzut o parte a comportamentului problematic al lui West atunci când acesta a lansat un documentar de 30 de minute pe YouTube în care le-a arătat directorilor Adidas materiale explicite, un lucru obișnuit, potrivit persoanelor din interior.

Citește și:
Carmen Grebenișan, dezvăluiri despre experiența sa la parapsiholog și problemele pe care și le-a descoperit: „Am realizat că…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people