Justin Theroux a găsit bilețele de dragoste de la Brad Pitt în timpul căsniciei cu Jennifer Aniston

Jennifer Aniston și Justin Theroux și-au anunțat despărțirea săptămâna trecută și nu a durat prea mult timp până când fostul soț a lui Jen, Brad Pitt, a fost adus în discuție.

Justin Theroux a găsit bilețele de dragoste de la Brad Pitt în timpul căsniciei cu Jennifer Aniston

Mulți fani și-au dorit ca Jennifer Aniston și Brad Pitt să formeze din nou un cuplu, după ce s-au despărțit în anul 2005. Miercuri, Uș Weekly, a scris că există posibilitatea ca Brad să fi fost prezent și în cuplul lui Jen cu Justin Theroux sub forma unor post-it-uri.

O sursă apropiată cuplului a mărturisit publicației că Justin a găsit notițe scrise de Brad în timp ce acesta forma un cuplu cu Jennifer. Acesta a continuat spunând că Justin avea momente de nesiguranță în relație din cauza acestor bilețele: „Ai arătat minunat în seară aceasta”,
„Deja îmi e dor de tine”, deși actrița l-a asigurat că acele bilete nu reprezintă nimic.

Despărțirea celor doi a a fost de comun acord, iar unul din motivele acesteia au fost distanța și diferența de stiluri de viață. Deși au existat zvonuri potrivit cărora Brad a căutat-o pe Jen după despărțirea de Angelina Jolie, nu există nici o dovadă în acest sens.

În apărarea lui Jennifer, trebuie să mărturisim că toate păstrăm ceva de la un fost iubit, mai ales dacă acesta ar fi Brad Pitt.

Citește și:
Jennifer Aniston și Justin Theroux nu ar fi fost căsătoriți legal

Text: Andreea Pacioras
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people