Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă primit de Hailey Baldwin

După ce zvonurile despre logodna lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin au luat cu asalt internetul în ultimele două zile, mai multe postări din partea familiei și fotografii din Bahamas postate de fani vin în confirmarea ideii.

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă primit de Hailey Baldwin

Un turist i-a fotografiat pe cei doi în Bahamas, suprinzând-o pe Hailey cu un inel imens pe deget. Postarea de pe Twitter a fost însoțită de descrierea „Prietenul meu tocmai ce i-a văzut pe Justin Bieber și Hailey Baldwin în Bahamas, iar ea poartă un inel pe deget'. Diamantul a atras privirile turiștilor care nu au avut rețineri în a face poze pe care le-au distribuit, apoi, pe rețelele sociale. Deocamdată, nu se cunosc detalii exacte despre forma sau prețul inelului.

La doar câteva ore după ce zvonurile cum că aceștia s-ar fi logodit s-au răspândit pe internet, tatăl lui Hailey a postat un mesaj pe Twitter în care îi felicită pe cei doi, însă care a fost șters mai târziu: „Am un zâmbet imens pe față! Eu și soția mea (Kennya) ne rugăm mereu pentru voia Domnului! El este prezent în inimile lui JB&HB. Să ne rugăm cu toții ca voia Lui să se împlinească. Vă iubesc mult pe amândoi! Felicitări!', au fost cuvintele lui. Mai mult, acesta a adăugat postării un pasaj din Biblie despre căsătorie.

Tweet-ul lui Stephen Baldwin a apărut imediat după ce Jeremy Bieber, tatăl lui Justin, și-a exprimat mândria față de fiul lui printr-o fotografie pe Instagram: „Mândru este puțin spus! Sunt entuziasmat pentru următorul capitol!'.

@justinbieber Proud is an understatement! Excited for the next chapter!

A post shared by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on

Justin a cerut-o în căsătorie pe Hailey sâmbătă, în Bahamas, la aproape o lună de când și-au afișat public relația.

Citește și:
Selena Gomez este pregătită să îl uite pe Justin Bieber

Text: Denisa Coman
Foto: Instagram (@people)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people