Jon Bon Jovi crede că fiul lui de 17 ani are coronavirus

Jon Bon Jovi crede că fiul lui, Jacob, are o formă ușoară de coronavirus, deși adolescentul de 17 ani nu a fost încă testat.

Jon Bon Jovi crede că fiul lui de 17 ani are coronavirus

Jon Bon Jovi, în vârstă de 58 de ani, a vorbit recent despre autoizolarea sa și a familiei sale pe durata pandemiei de coronavirus, dezvăluind faptul că el crede că fiul lui de 17 ani are o formă de COVID-19.

„Întreaga familie este împreună, copiii sunt cu noi”, a declarat Jon Bon Jovi într-un interviu acordat ET, referindu-se la el și soția lui, Dorothea. „Suntem aici deja de 15 zile, nu că țin socoteala. Toată lumea este aici, Jacob a avut o formă ușoară a virusului, doar ce afectează partea intestinală”.

Jacob se află în carantină departe de restul familiei, Jon, Dorothea și ceilalți trei copii ai cuplului: Stephanie, 26 de ani, Jesse, 25 de ani și Romeo, 15 ani. Jon Bon Jovi a mai dezvăluit că Jacob a fost consultat de un doctor privat, iar „acum se simte mult mai bine”.

„Dorothea a creat zona de carantină pentru Jacob, cu băile unde se triază lenjeria de pat și toate hainele și nimeni nu poate intra acolo fără mănuși și mască. Ea chiar își pune halatul de baie invers și poartă mereu alți papuci. Însă el a rămas acolo până ce toate simptomele lui vor trece și noi credem că acum este vindecat”, a declarat Jon Bon Jovi.

Artistul a ținut să precizeze că fiul lui nu a fost testat pentru depistarea coronavirusului deoarece „este foarte dificil să obții un astfel de test”.

Jon Bon Jovi are și o explicație cu privire la modul în care fiul său s-ar fi îmbolnăvit. „A luat virusul de la unii dintre tineri care au fost pe la noi, care au fost testați și diagnosticați pozitiv și au avut toate simptomele importante. După ce au plecat, noi am respectat toate protocoalele recomandate de autorități”.

Citește și:
Prințul Albert de Monaco a vorbit despre zvonurile conform cărora l-ar fi infectat pe Prințul Charles cu coronavirus

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people