Jessica Chastain, nemultumita de imaginea femeii in cinematografie

Recunoscuta ca sustinatoare a femeilor din industrie Jessica Chastain a vorbit deschis despre ce nu a multumit-o la Festivalul de la Cannes.

Jessica Chastain, nemultumita de imaginea femeii in cinematografie

Actrita Jessica Chastain si-a incheiat rolul de jurat al Festivalului International de Film de la Cannes facand o declaratie sincera cu privire la imaginea femeilor in filmele prezente la Festival.

„Singurul lucru pe care l-am retinut din aceasta experienta este modul in care sunt vazute femeile de intreaga lume, de la personajele feminine pe care le-am vazut.'

Jessica Chastain s-a declarat nemultumita adaugand „A fost oarecum deranjant pentru mine.'

Comentariul actritei vine dupa ce Sofia Coppola a scris istorie devenind cea de-a doua femeie ce castiga premiul „Cel mai bun regizor' la celebrul festival, pentru modul remarcabil in care a regizat filmul The Beguiled'.

Atitudinea Jessicai a fost aplaudata de femeile din intreaga lumea, dar si de vedete ca Debra Messing, Alicia Malone sau America Ferrera care au apreciat curajul si sinceritatea cu care aceasta a vorbit despre modul in care sunt vazute femeile din industria filmului.

Citeste si:
Festivalul de Film de la Cannes 2017 – vedete la ceremonia de inchidere (GALERIE FOTO)

In luna aprilie Jessica Chastain a declarat ca nu mai accepta roluri pentru care este platita diferit fata de actorii barbati. „Nu mai accept joburi pentru care sunt platita un sfert din cat castiga starurile masculine. Nu permit asta in viata mea.'

Actrita are dreptate si noi o sustinem in lupta ei pentru eliminarea discriminarii de gen.

Text: Robert Moraru
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people