Cele 5 zodii care se tem să spună “te iubesc”

Atunci când vine vorba de relații, din păcate, cei mai mulți dintre noi poate ne exprimăm presupusele sentimente un pic mai repede decât ar trebui.

Cele 5 zodii care se tem să spună “te iubesc”

În unele cazuri, le spunem doar ca să le spunem, iar în alte cazuri, le spunem pentru că simțim să le spunem. Însă chiar dacă simțim că este timpul potrivit, nu este întotdeauna ușor să ne punem și dorințele în practică. Sunt cuvinte grele, menite să aibă un impact asupra partenerului nostru și nimeni nu vrea să-și aibă declarațiile de dragoste rostite în gol.

De aceea, din cauza acestei frici și a multor alte obstacole ce intervin în desăvârșirea unei relații emoționale, unele zodii sunt mai predispuse decât altele să evite acest moment, tocmai pentru că vor să se asigure că relația lor urmează un făgaș natural, pozitiv și promițător pentru viitorul lor.

Așadar, iată cele 5 zodii care se tem cel mai tare de a-și mărturisi sentimentele.

1. Gemeni

Gemenii adoră experiențele noi și de aceea nu sunt cei mai dornici în ceea ce privește angajamentele emoționale. Mai mult decât atât, pot să cadă într-o mentalitate de tipul „iarba în curtea vecinului este întotdeauna mai verde” când vine vorba de relațiile celorlalți, dat fiind faptul că sunt împiși de propria lor nevoie firească pentru lucruri noi.

Însă asta nu înseamnă că nu ar dori o relație de lungă durată, ci mai degrabă că ar dori o relație care să le țină interesul treaz și care să nu devină o rutină. Iar odată ce ai cucerit un nativ din zodia Gemeni, ar trebui să te aștepți la o avalanșă de gânduri și emoții exprimate profund și liber și la o grămadă de elemente care îți vor ține relația fresh, palpitantă și pasională.

2. Fecioară

Dacă se pune problema unei analize în exces a unei relații, cu siguranță o Fecioară o va face cel mai bine. Ezitarea lor când vine vorba de exprimarea unor astfel de declarații survine din faptul că vor să se asigure că totul decurge perfect înainte să își asume un angajament. Atunci când se îndrăgostesc, trăsăturile lor intervin brutal, îndemnându-le să se regândească asupra a ceea ce se află cu adevărat în sufletul lor.

Dar paradoxal, ce cei mai mulți perfecționiști, nativi ai acestei zodii scapă din vedere, este faptul că mult dintre grijile și fricile lor sunt de fapt nefondate. Odată ce realizează acest lucru, Fecioarele devin deodată niște parteneri incredibili, care îți oferă conversații profunde, pline de umor și captivante.

3. Scorpion

Scorpionii se tem în general de conceptul de schimbare. Cu toate acestea, atunci când un Scorpion se implică într-o relație, are tendința de a rămâne atât pe timpul unor vremuri bune, cât și în timpuri dificile.

Tocmai de aceea, tocmai datorită faptului că le trebuie timp de gândire și pregătire înainte de a intra într-o relație, în care să se asigure că este vorba despre o legătură solidă, poți să fii sigură de veridicitatea unor cuvinte precum „te iubesc”. Și invers, și ei vor lua în serios aceste cuvinte întrucât nu se vor aștepta de la mai puțin din partea partenerului lor.

4. Capricorn

Capricornii nu se grăbesc atunci când vine vorba de a-și găsi jumătatea. Sunt incredibili de practici și se asigură că parcurg toți pașii în a afla dacă partenerul lor este cel potrivit și dacă relația este solidă și demnă de un angajament pe termen lung. Tocmai din acest motiv, Capricornii au tendința să plece de la primul semn de alarmă.

Dacă un Capricorn nu vede în tine cineva cu care să își petreacă viitorul, nu vor mai investi timp și energie într-o relație pe care ei o consideră lipsită de orice fel de longevitate. Poate să fie un lucru bun pentru ei, însă devastator pentru persoanele alături de ei care doar își doresc să îi țină de partea lor.

5. Vărsător

Nevoia de independență va fi întotdeauna mai presus de nevoia de o relație emoțională. Dar din nou, asta nu înseamnă că se opun total ideii de iubire. Odată ce își găsesc partenerul potrivit, se vor implica cu totul în acea relație, însă va trece mult timp până își vor da seama de acest lucru. Și până la urmă asta este spre binele tuturor.

Înainte să se aventureze prin cuvinte și promisiuni grandioase, dacă este vorba de a-și sacrifica libertatea personală, trebuie să se asigure de faptul că relația funcționează sănătos și le permite să fie ei înșiși.

Citește și:
5 zodii lângă care vei adora să îți petreci timpul

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie