Jessica Alba și-a tuns singură copiii, iar rezultatele sunt impresionante

Cum saloane de înfrumusețare sunt încă închise, Jessica Alba a decis să își tundă singură cele două fete. Iar rezultatele sunt demne de cele ale unui hairstylist profesionist.

Jessica Alba și-a tuns singură copiii, iar rezultatele sunt impresionante

Tot mai multe celebrități au postat pe rețelele de socializare clipuri video sau imagini în care ne arătau cum își petrec timpul în carantină. Dacă unele dintre ele și-au descoperit talentul pentru gătit sau grădinărit, altele au dat dovadă de adevărate abilități de hairstylist. După ce Pink a împărtășit cu fanii săi noua sa tunsoare, pe care și-a făcut-o singură, acum Jessica Alba a publicat un video în care își tunde cele două fete.

Actrița în vârstă de 39 de ani a filmat întreaga experiență și a publicat-o pe contul său de Youtube, iar fanii s-au arătat extrem de încântați. Honor, fetița actriței în vârstă de 11 ani, a fost prima care a participat la acest experiment.

„Din cauza măsurilor de distanțare socială impuse, profesorii ne-au rugat să le facem copiiilor câteva poze asemănătoare celor de album de încheiere a școlii, însă pentru clasa a șasea. Așa că i-am tăiat părul”, a spus Jessica.

Însă nu doar Honor s-a bucurat de o transformare, ci și sora sa, Haven în vârstă de opt ani.

Chiar dacă rezultatele au fost impresionante și Jessica Alba a făcut o treabă grozavă, aceasta a mărturisit că experiența a fost mai complicată decât se aștepta. „Nu e ușor, mai ales când copiii sunt agitați și nu vor să stea liniștiți.” În plus, mânuirea foarfecii i-a dat ceva bătăi de cap. „Foarfecele sunt destul de ascuțite. Habar nu aveam. M-am tăiat de câteva ori.”

Jessica mărturisește însă că avut parte de un mic ajutor. Prietena sa, Jen Atkin, unul dintre cei mai renumiți hairstyliști de la Hollywood, i-a fost alături online pentru a-i îndruma pașii.

Însă nu numai fanii s-au arătat încântați de tunsorile pe care actrița le-a făcut, ci și cele două fiice. Honor a declarat că îi place nou tunsoare pentru că e în scări, iar Haven a fost fericită fiindcă a scăpat de vârfurile degradate ale părului.

Citește și:
Natalie Portman a publicat o fotografie specială alături de cei doi copii

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people