Jennifer Lopez dezvăluie care este singurul regret din cariera ei

Jennifer Lopez vorbește despre despre cel mai mare regret pe care îl are privind cariera ei, dar și despre planurile de viitor.

Jennifer Lopez dezvăluie care este singurul regret din cariera ei

Într-un interviu acordat Vanity Fair pentru ediția specială 2020 Hollywood, starul în vârstă de 50 de ani a dezvăluit care este rolul pe care regretă că nu l-a acceptat în urmă cu 18 ani. Este vorba de rolul din pelicula Unfaithful.

„Trebuia să știu că Adrian Lyne (regizorul filmului Unfaithful – n.red) va face un lucru extraordinar, însă nu am făcut-o”, a declarat Lopez. „Diane Lane a fost perfectă în acel rol, așa că era evident că a fost menit să fie al ei. Însă, când mă gândesc la asta, mi-a fost oferit rolul, am avut ocazia… efectiv, îmi vine să mă împușc în picior. Serios vorbesc!” Pentru rolul lui Connie Sumner din filmul Unfaithful, Diane Lane a primit și o nominalizare la Premiile Oscar.

Deși nu a acceptat acel rol, Lopez se poate lăuda cu multe alte pelicule de succes, iar cea mai recentă interpretare a sa, cea din Hustlers, i-a adus și o nominalizare la Premiile Globul de Aur 2020. În plus, cântăreața va susține alături de Shakira un recital în pauza de la Super Bowl, lucru despre care a declarat în nenumărate rânduri că este foarte mândră și onorată.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Mai există însă un singur alt lucru pe care Jennifer Lopez și-l dorește. „Dacă vorbim despre carieră, cred că pot spune că îmi doresc să regizez un film. Însă, dacă te referi la lucrul care se află pe lista mea de dorințe, trebuie să spun că mi-ar plăcea să locuiesc oriunde altundeva decât în Statele Unite, într-un orășel din Italia sau în cealaltă parte a lumii, în Bali. Să duc o viață mai simplă, organică, unde să merg cu bicicleta, să mă duc să cumpăr pâine, să o pun în coș, apoi să merg acasă, să pun dulceață pe ea și să o mănânc și să pictez. Am astfel de fantezii”.

Citește și:
Jennifer Lopez, într-o imagine rară alături de sora ei, Lynda

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people