Jennifer Lawrence și Cooke Maroney, primele detalii despre planurile de nuntă

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney s-au logodit la începutul anului, iar acum cei doi au început pregătirile pentru nuntă.

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney, primele detalii despre planurile de nuntă

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney au început pregătirile pentru nuntă, un eveniment care, se pare, că va fi cât mai intim, toate planurile fiind făcute în secret.

Cu toate acestea, o sursă a declarat pentru Entertainment Tonight că cei doi sunt foarte îndrăgostiți și au fost „nedespărțiți” de la logodnă. Până acum nimeni nu știe unde va avea loc nunta, însă o variantă ar fi New York. „Prima lor alegere este New York, însă nu este o decizie finală. Au fost incredibil de secretoși, deoarece intimitatea este o prioritate pentru ei”, a adăugat sursa.

În plus, nu ar trebui să ne așteptăm la o nuntă foarte mare. „Amândoi sunt foarte simpli și nu-și doresc nimic altceva decât să evite o atmosferă ‘neplăcută, pretențioasă’. În viziunea lor nunta va fi tradițională cu o ceremonie relaxată, ei își doresc doar să își împartă dragostea cu prietenii și familia și să își exprime fericirea alături de cele mai importante persoane”, a declarat aceeași sursă, adăugând că vedetele nu vor lipsi de la nuntă, Emma Stone și Amy Schumer fiind cu siguranță pe lista invitaților.

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney se gândesc și la întemeierea unei familii. „Amândoi își doresc copii și au discutat despre asta. Familiile lor chiar cred că au fost făcuți unul pentru celălalt; familia lui iubește familia ei și vice verese, așadar toată lumea este entuziasmată. Ei se înțeleg foarte bine și abia așteaptă reuniunile de familie”, a declarat aceeași sursă pentru ET.

Citește și:
Jennifer Lawrence și logodnicul ei, Cooke Maroney, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people