Jennifer Lawrence neagă afirmația lui Harvey Weinstein potrivit căreia ar fi întreținut relații sexuale

Jennifer Lawrence neagă vehement că ar fi avut vreo interacțiune sexuală cu Harvey Weinstein.

Jennifer Lawrence neagă afirmația lui Harvey Weinstein potrivit căreia ar fi întreținut relații sexuale

Într-o declarație pentru E!News, Jennifer Lawrence a negat acuzațiile lui Harvey Weinstein, potrivit cărora ar fi întreținut relații sexuale cu acesta, într-un anumit moment al carierei sale profesionale. „Mi se rupe inima pentru toate femeile care au fost victimele lui Harvey Weinstein. Nu am avut niciodată mai mult de o relație profesională cu el”, a declarat actrița.

„Acesta este un alt exemplu de tactici prădătoare și minciuni pe care le-a folosit pentru a ademeni nenumărate femei”, a continuat Jennifer.

Harvey i-ar fi spus unei alte femei, care a dorit să rămână anonimă și a depus plângere împotriva lui Weinstein și Weinstein Company, că a avut contact sexual cu Jennifer. În documentele legale obținute de E!News, femeia afirmă că Weinstein i-ar fi spus „M-am culcat cu Jennifer Lawrence și uite unde a ajuns acum; doar ce a câștigat un Oscar.”

Jennifer Lawrence a afirmat că nu a experimentat nicio formă de abuz din partea lui Harvey Weinstein, în perioada în care au lucrat împreună. Într-un interviu pentru The Hollywood Reporter’s Awards Chatter Podcast anul trecut, Jennifer a spus „Am auzit că era un nemernic, dar față de mine a fost mereu aproape ca un tată. Nu s-a purtat niciodată inadecvat cu mine.”

Starul din „The Hunger Games” a declarat că este alături de femeile care au suferit în urma abuzurilor lui Weinstein: „Deși nu am fost abuzată de Harvey Weinstein, sunt alături de femeile care au supraviețuit abuzului său teribil și aplaud puterea lor de a-l aduce în fața justiției fie prin acțiuni criminale sau civile”.

Producătorul Harvey Weinstein se confruntă în prezent cu numeroase acuzații de abuz sexual, acesta negând însă orice contact sexual fără acordul ambelor părți.

Citește și:
Gwyneth Paltrow, declarații despre momentul în care Brad Pitt l-a înfruntat pe Harvey Weinstein

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people