Jennifer Lawrence: cele mai stylish ținute și cele mai controversate și sincere declarații

Jennifer Lawrence ne-a cucerit de-a lungul ultimilor ani cu stilul ei impecabil – doar este imaginea Dior! – și cu sinceritatea și nonșalanța cu care răspunde chiar și la cele mai dificile și indiscrete întrebări.

Jennifer Lawrence se poate lăuda până la 28 de ani cu patru nominalizări la Premiile Oscar (și unul câștigat pentru rolul din Silver Linings Playbook), sute de alte nominalizări și premii câștigate, statutul de style icon, de cel mai bine plătită actriță din lume, dar este celebră și pentru faptul că este foare sinceră atunci când acordă interviuri. Mai mult chiar, multe dintre declarațiile făcute de-a lungul timpului sunt destul de controversate.

Noi am făcut o scurtă selecție a câtorva dintre acestea, pe care te invităm să le citești mai jos:

Sunt precum un câine care latră, dar nu mușcă. Deși vorbesc tot timpul de parcă aș vrea sex, nu îmi plac aventurile. Întotdeauna am făcut sex cu bărbații cu care aveam o relație', a declarat Jennifer Lawrence pentru The Sun vorbind despre relațiile sale. Vorbesc de parcă mi-ar plăcea, dar nu îmi place cu adevărat. Sexul e periculos'.

Într-un interviu acordat lui Adam Sandler, în cadrul emisiunii „Variety Studio Actors on Actors', Jennifer Lawrence a dezvăluit și de ce se poartă nepoliticos cu fanii ei: „Imediat ce intru într-un spațiu public, devin foarte nepoliticoasă', a dezvăluit actrița. „E singurul mecanism de apărare pe care îl am'.

La trei ani de la publicarea pozelor nud de către hackeri, Jennifer Lawrence a vorbit despre experiența traumatizantă care o afectează și în ziua de azi. „O mulțime de femei au fost afectate, și multe dintre ele mi-au spus să dau în judecată Apple sau pe alții – dar nicio variantă nu îmi aducea pace, nicio variantă nu avea să îmi aducă înapoi corpul gol mie și lui Nic [fostul iubit al actriței], persoana căreia îi erau adresate aceste fotografii. Nimic nu o să-mi aducă asta înapoi'. Aceasta a adăugat că s-a simțit ca și cum ar fi fost violată de întreaga planetă, deoarece nu exista persoană care să nu poata găsi aceste imagini.

În cadrul evenimentului Elles Women in Hollywood, organizat de revista ELLE US, Lawrence a vorbit despre abuzul sexual la Hollywood. Când eram mult mai tânără și abia îmi începeam cariera, producătorul unui film mi-a zis să slăbesc șapte kilograme în două săptămâni sau o să mă concedieze. În acest timp, o femeie producător m-a pus în linie cu alte cinci fete, toate dezbrăcate și mult mai slabe decât mine. Am stat una lângă alta, având doar părțile intime acoperite. După această experiență umilitoare, producătoarea mi-a zis că ar trebui să folosesc imaginile nud cu mine ca inspirație pentru dieta mea. Când m-am plâns unui producător, el mi-a zis că nu înțelege de ce toată lumea zice că sunt grasă. El mi-a zis că mă consideră perfectă pentru o partida de sex'.

Citește și:
10 vedete care nu se suportă (și alte 10 celebrități care se înțeleg de minune)

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people