Jennifer Garner și John Miller s-au împăcat și formează din nou un cuplu

Jennifer Garner și John Miller au decis să mai dea încă o șansă relației lor.

Jennifer Garner și John Miller s-au împăcat și formează din nou un cuplu

La mai puțin de un an de când au anunțat că nu mai formează un cuplu, Jennifer Garner și John Miller au decis să mai dea relației lor încă o șansă.

„Jen și John s-au împăcat. A început în urmă cu câteva săptămâni.”, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Primele zvonuri privind relația dintre Jennifer Garner și John Miller, CEO al companiei CaliGroup, au apărut în octombrie 2018, când o sursă a declarat că într-adevăr ei se întâlnesc de aproximativ șase luni. „Da, Jennifer se întâlnește cu John Miller. Însă nu este serios. Ea a tot ieșit cu el în ultimele luni și a ajuns să îl cunoască. Au câțiva prieteni în comun”, a spus la vremea respectivă sursa pentru E! News.

În ianuarie 2019, o sursă a relatat pentru Entertainment Tonight faptul că relația celor doi este tot mai serioasă. „Jen se simte atât de norocoasă că l-a întâlnit pe John. Ei nu vor să se grăbească, dar relația lor este tot mai serioasă și sunt foarte fericiți. Amândoi sunt interesați să aibă un stil de viață sănătos, să facă antrenamente, să mănânce echilibrat. Când nu sunt alături de copii, își acordă timp și se uită la filme și organizează cine romantice.”

Ba mai mult decât atât, existau speculații potrivit cărora cei doi ar fi pregătiți să se căsătorească. O sursă a declarat în ianuarie 2019 pentru publicația Us Weekly că Jennifer și John sunt „mai îndrăgostiți ca niciodată' și se gândesc la un angajament permanent. „Nimeni nu ar fi surprins dacă ei s-ar logodi până la vară. John a vorbit deja despre o căsătorie cu Jen”, a adăugat această sursă.

Însă, în ciuda acestor zvonuri, anul trecut cei doi au pus capăt relației, unul dintre motivele care a dus la această decizie fiind pandemia de coronavirus. Jennifer și John nu s-au mai văzut atât de des și au păstrat distanța, având în vedere că în aprilie un apropiat a dezvăluit că actrița și-a petrecut perioada de izolare alături de cei trei copii, Violet, Seraphina și Samuel. John Miller are și el doi copii din căsătoria cu violonista Caroline Campbell, care a lucrat cu nume mari din industria muzicală, precum Andrea Bocelli și Michael Bublé.

Citește și:
Cum arată Violet, fiica cea mare a lui Jennifer Garner

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people