Jennifer Garner s-ar putea logodi în curând

Jennifer Garner și John Miller au o relație mai serioasă decât ne-am fi imaginat.

Jennifer Garner s-ar putea logodi în curând

Jennifer Garner și noul ei iubit, John Miller, și-au păstrat relația ascunsă în ultimele luni, însă se pare că aceștia se înțeleg perfect, existând și planuri de căsătorie, potrivit Us Weekly.

O sursă a declarat pentru publicație că Jennifer și John sunt „mai îndrăgostiți ca niciodată” și se gândesc la un angajament permanent. „Nimeni nu ar fi surprins dacă ei s-ar logodi până la vară. John a vorbit deja despre o căsătorie cu Jen”, a adăugat această sursă.

În aceeași declarație, sursa a adăugat că Jennifer îl place pe John Miller, CEO al companiei CaliGroup, deoarece el este „normal” și relația lor este lipsită de dramă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bravo New Zealand (@bravonewzealand) on

Jennifer Garner și Ben Affleck au divorțat în noiembrie, după mai mulți ani de la anunțarea separării, însă cei doi își vor crește împreună copiii. În plus, se pare că actrița nu le-a dezvăluit copiilor cât de serioasă este noua ei relație. Violet, Seraphina și Samuel îl văd pe John ca pe un prieten al mamei lor, cuplul evitând să se sărute în fața copiilor.

Jennifer Garner și John Miller ar fi început să se întâlnească în octombrie, potrivit Us Weekly, însă se pare că relația ar putea dura de mai mult timp de fapt, chiar de aproape jumătate de an.

„Jen scoate tot ce este mai bun în John și el este mai fericit ca niciodată”, a adăugat o altă sursă.

Citește și:
Jennifer Garner îl susține pe Ben Affleck în lupta sa cu alcoolul

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people