Jean-Claude Van Damme își demonstrează talentul de dansator, pe o piesă românească

Jean-Claude Van Damme ne surprinde din nou, iar de această dată surpriza are o mare legătură cu fanii lui din România.

Jean-Claude Van Damme își demonstrează talentul de dansator, pe o piesă românească

Se pare că Jean-Claude Van Damme, în vârstă de 59 de ani se pricepe la actorie și scene de acțiune, dar și la dans! Și nu o demonstrează pe orice piesă, ci pe melodia „Save Me”, a trupei Morandi!

Jean-Claude Van Damme a făcut un live pe pagina sa de Facebook, dansând pe hitul compus de Randi și de Marius Moga, piesă care în urmă cu 12 ani a cucerit nu doar România, ci întreaga Europă.

Fanii din toată lumea au comentat încântați prestația actorului și mișcările sale de kickboxing, recunoscând inclusiv coloana sonoră.

La fel de impresionați de alegerea faimosului actor de origine belgiană s-au arătat și cei doi artiști români. „E o bucurie pentru mine ce a făcut legendarul actor și, în același timp, o uimire că, după atâta timp, piesa Save me încă vibrează în inimile oamenilor de peste tot! Mi-a plăcut mult dansul lui și-mi amintește de filmele sale după care eram toți topiți în copilărie!”, a declarat Randi.

„Mi se pare foarte tare că, după 12 ani de când a fost lansată Save Me, piesă care a ajuns numărul 1 în mai multe țări din Europa, să îl văd pe Jean-Claude Van Damme, actor cu filmele căruia am crescut, dansând fericit pe ea! E dovada că Morandi este unul din proiectele românești de succes internațional și că o piesă bună nu cunoaște timpul”, adaugă Marius Moga.

Dacă ești curioasă să vezi cum dansează Jean-Claude Van Damme pe ritmurile piesei semnate de Morandi, nu trebuie decât să vizionezi clipul de mai jos sau AICI.

Publicată de Jean-Claude Van Damme pe Duminică, 6 septembrie 2020

Citește și:
Cum arată acum fiicele actorului Sylvester Stallone

Foto: Arhiva Rwvistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people