Jay Z si Beyonce au ramas impreuna pentru fiica lor, Blue Ivy

Dupa ce au trecut printr-un scandal in care el era acuzat de infidelitate, Beyonce si Jay Z sunt in continuare “Crazy in Love”. Cum au reusit totusi sa isi repare mariajul?

Jay Z si Beyonce au ramas impreuna pentru fiica lor, Blue Ivy

“A fost destul de greu pentru ei sa nu divorteze”, declara o sursa pentru revista People. “Beyonce a avut nevoie de mult timp pentru a-si recapata increderea. A luptat mult sa poata sa ierte si sa mearga mai departe. Pastrarea unei familii unite este foarte important pentru ea”.

Intr-adevar, indreptarea atentiei spre a avea un camin fericit de dragul copiilor a fost decizia cea mai buna. “Daca nu era vorba despre Blue Ivy (fiica celor doi), probabil nu ar mai fi fost impreuna. A durat ani de zile sa ajunga unde sunt acum”, a adaugat sursa care a luat parte la unele dintre sedinte de terapie de cuplu a celor doi.

Astazi, Beyonce (36) si sotul ei Jay Z (48) pot spune mandri ca au trecut peste problemele ce candva le-au zguduit casnicia. Cuplul este impreuna de 9 ani, si de curand familia lor s-a marit cu inca 2 membri: gemenii Rumi si Sir.

Saptamana trecuta Jay Z a vorbit despre infidelitatea lui pentru prima oara, intr-un interviu acordat pentru The New York Times Style Magazine, spunand ca motivul a fost acela al unui impas emotional.

Citeste si:
Jay-Z recunoaste ca a inselat-o pe Beyonce

Text: Ruxandra Urziceanu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people