James Franco răspunde acuzațiilor de hărțuire sexuală

James Franco a fost acuzat de mai mult tinere de hărțuire sexuală, asta după ce actorul a câștigat Globul de Aur pentru rolul din "The Disaster Artist".

James Franco răspunde acuzațiilor de hărțuire sexuală

Ally Sheedy, actrița care a colaborat cu James Franco pentru producția „The Long Shrift”, a postat mai multe mesaje pe Twitter despre actor, indicând că acesta ar fi avut un comportament nepotrivit față de mai multe femei.

James Franco a decis să vorbească despre aceste acuzații în emisiunea The Late Show With Stephen Colbert. Prezentatorul a insistat asupra acestui subiect, iar actorul a acceptat sa discute despre mesajele apărute pe Twitter.

James Franco a declarat că aceste acuzații nu sunt clare, iar el susține în continuare că oamenii ar trebui să vorbească despre aceste incidente. „Nu au avut o voce pentru atât de mult timp. Așa că nu vreau sa blochez asta în niciun fel. Este un lucru bun și îl susțin”, a spus actorul.

James Franco a vorbit și despre Ally Sheedy, actrița care a scris primele mesaje despre comportamentul actorului și Globurile de Aur. „De ce este un bărbat prezentatorul? De ce are James Franco voie să participe? Am zis prea mult.”, a scris Ally pe Twitter, ștergând apoi aceste texte. James Franco a declarat că a colaborat foarte bine cu ea și o respectă, așadar nu înțelege ce se întâmplă.

Citește și:
James Franco, acuzat de hărțuire sexuală după victoria de la Globurile de Aur

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people