Jada Pinkett Smith, marturisiri socante despre trecutul ei

Jada Pinkett Smith, sotia actorului Will Smith, a discutat despre o perioada a vietii ei extrem de tumultoasa.

Jada Pinkett Smith, marturisiri socante despre trecutul ei

Jada Pinkett Smith, actrita in varsta de 45 de ani, a marturisit in cadrul unui interviu recent, ca facea trafic de droguri atunci cand l-a cunoscut pe Tupac Shakur, cu care a avut si o relatie.

Este putin cam greu, deoarece nu am mai spus niciodata intreaga poveste. Unul dintre lucrurile foarte interesante si pe care nu le-am mai spus pana acum, este ca, atunci cand l-am cunoscut prima oara pe Tupac, eu faceam trafic de droguri. Nu vreau sa intru in detalii deoarece scriu o carte despre asta, asa a inceput atunci, dupa care in momentul in care am inceput sa ies din treaba asta, ceva foarte rau mi s-a intamplat.

Cum eu incercam sa ies din aceasta viata, el intra tot mai mult. Asa ca am avut un fel de criza existentiala ce se invartea in jurul lui Tupac, pentru ca eu incercam sa ies, el incerca sa intre si stii, era un punct in care noi ne-am intalnit, dupa care am cam mers pe drumuri diferite.

Si simteam ceva de genul, in regula, Doamne, intr-o zi vei face si pentru Tupac ce ai facut pentru mine, adica faptul ca ai reusit sa ma salvezi. Iar asta nu i s-a intamplat niciodata si este un punct foarte sensibil pentru mine. Cred ca asta este acel component lipsa, pe care niciunul din noi nu l-am discutat niciodata, deoarece relatia noastra era mai mult despre supravietuire. Asa a inceput totul. Si stiu ca majoritatea persoanelor vor sa ne conecteze mereu in aceasta viziune romantica, insa asta este pentru ca ei nu stiu intreaga poveste.

Insa, relatia era bazata pe supravietuire, cum ne trageam in jos amandoi, intelegi ce vreau sa spun? Si atunci cand avem pe cineva care este mereu acolo pentru noi, atunci cand simti ca nu valorezi nimic, asta este totul. Sunt foarte multe componente in relatia noastra, pe care nu le-am spus niciodata, stii, pentru un anumit motiv si am decis ca o mica parte era important sa o dezvalui in final, pentru ca ofera o imagine mai clara a relatiei noastre care nu se rezuma doar la fata draguta si baiatul cool care au avut o relatie. Nu. Nu a fost doar atat. A fost vorba despre supravietuire si intotdeauna a fost despre asta intre noi noi. Si ne trageam in jos in moduri in care doar noi doi puteam sa o facem', a declarat Jada.

Citeste si:
Cum raspunde Kim Kardashian celor care o acuza de consum de droguri

Text: Alexandra Cristina Miu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people