Iulia Pârlea, declarații neașteptate despre fostul ei partener, Alex Pițurcă

Fosta parteneră a lui Alex Pițurcă, Iulia Pârlea, a vorbit despre relația pe care a avut-o cu fiul lui Victor Pițurcă.

Iulia Pârlea, declarații neașteptate despre fostul ei partener, Alex Pițurcă

Iulia Pârlea, fosta parteneră a lui Alex Pițurcă, a făcut declarații surprinzătoare despre fiul lui Victor Pițurcă. După o relație de câțiva ani cu acesta,prezentatoarearubricii vremea de la PRO TV se pare că nu a rămas cu o părere bună despre el. Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, aceasta l-a descris pe Alex Pițurcă într-o manieră neprietenoasă.

Iulia Pârlea, declarații despre relația pe care a avut-o cu Alex Pițurcă

Prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, la rubrica „Spui tot, sau îți ia gura foc!”, Iulia Pârlea a vorbit despre despre relația pe care a avut-o cuAlex Pițurcă.Prezentatoarea TV l-a criticat pe fiul fostului selecționer Victor Pițurcă, fiind de părere că este o persoană „neasumată” și „imatură.”

„Am fost împreună trei ani! Toate relațiile mele au fost serioase! Are prea multe vicii! Pe deasupra, este neasumat și imatur! Am suferit după ultima relație cu Alex Pițurcă. Nu regret nicio relație din toate pe care le-am avut. Ele m-au adus în acest punct. M-am axat pe muncă, de aceea am preferat să rămân singură. Ne-am despărțit acum trei ani. Nu am avut aventuri. S-a acoperit rana după Alex. Fuse și se duse, într-o altă viață”, a declarat Iulia Pârlea în cadrul emisiunii „La Mărută.”

Atunci când a fost întrebată cine a fost iubitul care a mințit-o cel mai mult, Iulia Pârlea l-a desemnat pe Alex Pițurcă, actualul partener al Cristinei Ich. Prezentatoarea nu a ezitat să răspundă pe loc la întrebările incomode adresate deCătălin Măruță.Deși a trecut mult timp de la despărțirea celor doi, prezentatoarea de la PRO TV a declarat că nu se ascunde cu nimic și nu se sfiește să își exprime părerea sinceră.

Citește și:
Alina Sorescu, primul interviu după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu: „E firesc să fie o perioadă complicată'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people