Irina Rimes, detalii inedite despre relația cu iubitul ei, David Goldcher: „Pur și simplu trăiesc și iubesc”

Irina Rimes a oferit detalii despre relația pe care o are cu iubitul francez, David Goldcher.

Irina Rimes, detalii inedite despre relația cu iubitul ei, David Goldcher: "Pur și simplu trăiesc și iubesc"

Irina Rimes și David Goldcher formează un cuplu de mai bine de un an și se înțeleg de minune. Cu toate acestea, vedeta a preferat să rămână discretă în privința relației lor, iar aparițiile lor sunt rare.Cântăreațaa dezvăluit în cadrul unui interviu că nu este sigură dacă partenerul ei este alesul inimii sale, mai ales că de multe ori s-a înșelat în această privință.

Irina Rimes a vorbit despre relația cu David Goldcher

Artista a vorbit deschis despre viața sa amoroasă într-un interviu pentru emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV. Irina Rimes a dezvăluit detalii inedite despre iubitul ei francez, David Goldcher, cu care este împreună de aproape un an. Cei doi se înțeleg foarte bine, iar vedeta pare să își fi găsit fericirea. Cu toate acestea,Irinaa recunoscut că nu știe sigur dacă el este alesul, deoarece a mai întâmpinat experiențe similare și a fost dezamăgită.

Cum vedeta a trecut prin multe încercări, aceasta a ales să fie mai sceptică în privința dragostei. Irina Rimes a spus că în momentele triste căuta câte un motiv de fericire și se concentrează foarte mult pe familie și carieră. Astfel, vedeta a declarat că nu se gândește foarte mult la viitor, ci preferă să trăiască prezentul.

„Nu știu să spun (n.r. dacă el e alesul). Așa am crezut de multe ori. De aceea, nu mai cred nimic, pur și simplu trăiesc și iubesc.”

Irina Rimes a vorbit și despre perioadele în care a simțit că s-a pierdut și despre cum a depășit acele momente.

„Îmi aduc aminte ce am făcut până acum, cine sunt, familia mea, iubirea, prietenii și că orice ar fi, fericirea se poate controla, se poate construi. Dacă vrei să fii fericit, ești fericit. Mereu am găsit motivele să fiu fericită. Uneori, nu le vedeam.”

Vedeta a avut o căsnicie eșuată

Irina Rimes a fostcăsătorităîn trecut cu Andi Bănică. Căsnicia lor nu a durat mai mult de un an, iar cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Cântăreața a negat toate zvonurile care au apărut în acea perioadă legate de o posibilă infidelitate a fostului său partener.

„Pentru că oamenii se schimbă la un moment dat în viaţă, vor altceva. Din păcate, suntem făcuţi să căutăm mereu altceva. Nu e nimic adevărat din ce s-a scris. Nimic, nimic. Zero, zero. E o poveste. Nu ştiu cine a spus povestea asta, nu ştiu care a fost interesul acestei persoane. Pur şi simplu, la un moment dat ne-am gândit să căutăm alte lucruri în viaţă, dar ne-am despărţit frumos, normal, ca doi oameni maturi”, a declarat Irina Rimes în podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și:
Surpriza majoră pe care Cătălin Măruță i-a pregătit-o, în direct, Iuliei Vântur: „Este cel mai frumos cadou'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people