Irina Deaconescu a născut o fetiță

Irina Deaconescu a născut astăzi o fetiță prin cezariană și a publicat pe rețelele de socializare primele fotografii cu copilul ei.

Irina Deaconescu a născut o fetiță

Irina Deaconescu a născut o fetiță astăzi. Irina le-a mărturisit în urmă cu o zi urmăritorilor de pe rețelele de socializare faptul că va naște prin cezariană.Dragi prieteni, mâine, la ora aceasta, o să fiu mamă. Da, se pare că placenta nu colaborează și am ajuns la concluzia că vom apela la cezariană. Am știut de la început că sunt șanse foarte mari să ajungem la concluzia asta”, spunea ieri Irina pe Instagram.

Anunțul că Irina Deaconescu a născut o fetiță a fost făcut chiar de ea pe Instagram, acolo unde a publicat și primele fotografii cu fetița ei, dezvăluindu-i astfel și numele. „Bună Internet! Eu sunt Victoria”, a scris tânăra vloggeriță, alături de imaginile cu micuța ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Hello Internet! Its me Victoria 🤍

O postare distribuită de Irina Deaconescu (@irinassw) pe

La vârsta de 22 de ani, Irina Deaconescu a devenit pentru prima dată mamă. Ea este activă în mediul online și și-a ținut la curent urmăritorii cu privire la evoluția sarcinii, mărturisind că primele luni au fost mai dificile. Irina a făcut mai multe clipuri pe YouTube legate de venirea pe lume a copilului cu scopul de a le inspira și ajuta pe viitoarele mămici.

Irina Deaconescu a dezvăluit că este însărcinată în luna iulie în exclusivitate pentru ELLE. La vremea respectivă, ea a declarat că și-a dorit să devină o mamă tânără și că se simte pregătită pentru această nouă etapă din viața ei. „Dintotdeauna mi-am dorit să fiu o mamă tânără si se pare că s-a întâmplat mai repede decât mă așteptam. (…) Am anumite frici, dar sunt sigură că viața mea o să se schimbe în bine. O să creștem frumos împreună.”

În cadrul aceluiași interviu, Irina a vorbit și despre cum își dorește să își crească copilul alături de partenerul ei, fotbalistul Cristian Manea.  „Sper să creștem un copil responsabil, care să nu aibă impresia ca totul i se cuvine și care să știe că nu trebuie să pună preț pe lucrurile materiale, pentru că adevărata fericire nu vine din lucrurile care costă. Mi-ar plăcea să creștem un copil plin de empatie și respect față de tot ce-l înconjoară, un copil curajos, care să aibă încredere în sine și să știe că orice e posibil.”

Citește și
Andreea Bălan vorbește cu emoție despre ce înseamnă să fie „o mamă singură'

Foto: ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people