Interviul lui Oprah Winfrey cu Harry și Meghan scandalizează experții regali

"Regina nu e un fel de Don Corleone," spun experții regali în răspuns la primul teaser al interviului luat de Oprah Winfrey ducilor de Sussex.

Interviul lui Oprah Winfrey cu Harry și Meghan scandalizează experții regali

Oprah Winfrey deja face valuri cu interviul pe care l-a luat ducilor de Sussex și care urmează să fie făcut public pe 7 martie.

În primul clip de promovare montat de CBS și difuzat duminica trecută, Oprah o întreabă pe Meghan: „Ai fost tăcută sau ai fost forțată să taci?,” iar Prințul Harry este arătat spunând că a emigrat în Los Angeles cu familia sa, pentru că se temea de „istoria care se repetă” după moartea mamei sale într-un accident de mașină la Paris, acum 23 de ani.

Oprah promite că vor exista dezvăluiri șocante și că niciun subiect nu a fost considerat în afara limitelor.

Ideea potrivit căreia Meghan Markle ar fi putut fi redusă la tăcere de familia regală a fost criticată de un expert regal din UK, care a declarat pentru The Daily Mail că regina nu e un fel de Don Corleone.

Robert Jobson, un biograf al prințului Charles și al ducelui de Edinburgh, a declarat că trailerul era plin de „prostii melodramatice”. El a mai spus: „Regina și Familia Regală nu sunt familia Corleone din Windsor. Nu există mercenari sau trupe care să închidă guri. Meghan, în timp ce își îndeplinea obligațiile regale, a fost întotdeauna protejată de o echipă de ofițeri de la Scotland Yard. Din fericire, nu a fost niciodată în pericol fizic, și Harry știe asta. A vorbi despre a fi redus la tăcere este pur și simplu ridicol. Se potrivește unei narațiuni, presupun, dar cu ce preț pentru regină, pentru Prințul Philip și familia regală și reputația noastră ca țară.”

Comentatorul regal Richard Fitzwilliams a declarat pentru MailOnline: „Interviul cu Oprah va determina relațiile lor cu familia regală pentru viitorul apropiat.” Acesta a mai scris ieri în Express UK că difuzarea interviului cu Harry și Meghan ar trebui amânată din respect pentru Prințul Philip, care este în continuare în spital, pe fondul agravării unei afecțiuni cardiace mai vechi.

Deși inițial se spusese că interviul a fost tăiat la 90 de minute, Oprah a anunțat că a optat până la urmă pentru o versiune mai lungă a acestuia, de două ore, ceea ce crește substanțial nu numai emoțiile familiei regale în legătură cu dezvăluirile ducilor, ci și veniturile obținute din publicitate de către CBS.

Citește și:

Regina Elisabeta a II-a va avea o apariție televizată înainte ca interviul lui Oprah cu Harry și Meghan să fie transmis 

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people