Însărcinată cu primul copil, Cristina Cioran dezvăluie cu ce probleme de sănătate se confruntă

Actrița și prezentatoarea Cristina Cioran este însărcinată cu primul copil și a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

Însărcinată cu primul copil, Cristina Cioran dezvăluie cu ce probleme de sănătate se confruntă

Actrița și prezentatoarea Cristina Cioran, în vârstă de 43 de ani, a anunțat că este însărcinată cu primul copil. Ea se află deja în al doilea trimestru de sarcină.

Invitată în emisiunea Xtra Night Show, Cristina Cioran a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă, ea fiind însăcinată în aproape 3 luni.

„Ne doream foarte mult, dar nu am crezut că o să se întâmple așa rapid. Am încercat de trei ori și a patra oară a ieșit. Suntem împreună de 7 luni. Sarcina e foarte ok, dar seara am niște grețuri. Eu am și rău de mișcare, dar dacă stau o oră-două întinsă îmi trece. Am avut doar o poftă, aceea cu oțetul balsamic.

Sunt însărcinată în două luni jumate. Bine că s-a întâmplat. Eu mă vedeam mamă de doi-trei copii, acum măcar unul să fie. O să nasc la 44 de ani, o vârstă frumoasă. Am indicații de naștere prin cezariană, dar acolo jos vreau să fie totul la fel după operație”, a declarat Cristina Cioran.

Actrița a mai vorbit și despre nunta cu partenerul ei de cuplu. „S-a pus problema de căsătorie încă din prima săptămână de relație. El a pus problema, dar aștept să fiu cerută, este un sentiment foarte plăcut. O să facem și asta, dar momentan mi-am pierdut certificatul de naștere”, a mai spus Cristina Cioran.

Cristina Cioran și iubitul său, Alex, formează un cuplu de aproximativ șapte luni. Cei doi s-au cunoscut la scurt timp după ce Cristina Cioran s-a despărțit de Traian Văduva, chiar înainte de nuntă, după 10 ani de relație.

Despre relația cu actualul ei partener și tatăl copilului ei, Cristina Cioran a vorbit într-un interviu acordat cu câteva luni în urmă. „Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla… Ne-am cunoscut la o petrecere, lângă București, când eram deja singură. Poate că nu era finalizat total. Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație, din momentul în care ea a început.

Poate că nu ne-am fi despărțit total, dacă nu era el. Acum sunt foarte fericită. Nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar acum încep ușor, ușor să se dezvolte. Locuim împreună de când ne-am cunoscut. Când ne-am cunoscut, amândoi ieșisem dintr-o relație și a fost un moment în care ne-am completat”.

Citește și:
Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică, vorbește despre relația sa cu Andreea Marin

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people