Inna, prezență spectaculoasă la show-ul Tommy Hilfiger de la MFW

Anul acesta, Inna s-a aflat printre invitații de seamă la show-ul Tommy Hilfiger, care a încheiat Milan Fashion Week, pe 25 februarie.

Inna, prezență spectaculoasă la show-ul Tommy Hilfiger de la MFW

Inna a devenit cunoscută la nivel internațional cu câțiva ani în urmă, fiind o cântăreață fantastică. De data aceasta, nu a uimit prin vocea frumoasă și miscările de dans bine puse la punct. Acum ne-a suprins cu faptul că se poate face remarcată și în alte domenii, nu numai cel muzical.

Cântăreața a fost prezentă în front row la Tommynow Drive, show-ul care a încheiat Milan Fashion Week. Artista s-a aflat în compania unor celebrități precum Dee Hilfiger (soția lui Tommy), Eva Herzigova, Bar Rafaeli sau Pyper America Smith.

Inna a purtat un outfit foarte bine pus la punct și, totodată, îndrăzneț, compus dintr-o fustă midi transparentă, un crop top, un palton și niște ghete cu toc înalt. Accesoriile nu au completat ținuta, artista alegând să le lase de-o parte de această dată, probabil mizând pe piesele vestimentare deja pline de personalitate.

Aceasta a avut ocazia să stea de vorbă cu Tommy Hilfiger și să defileze pe podium la finalul show-ului. A postat numeroase fotografii pe Instagram, recunoscând cât de încântată este de experiența de care a avut parte duminică și se pare că a fost remarcată inclusiv de Vogue, căci publicația a postat un articol despre apariția acesteia la Tommynow Drive.

În prezent, cântăreața se află în Barcelona, plecând imediat după show-ul Tommy Hilfiger. Ea se bucură acolo de câteva zile libere.

Text: Amy Abaluta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people