INNA lansează “Me Gusta”, o piesă compusă integral chiar de ea

INNA lansează “Me Gusta”, piesă compusă integral de artistă în limba spaniolă și produsă de David Ciente, cel care și-a pus amprenta asupra unor hituri precum “Gimme Gimme”, “Ruleta” sau “Dale Papi” – Lariss.

INNA lansează “Me Gusta”, o piesă compusă integral chiar de ea

Videoclipul piesei Me Gusta' a fost filmat în București și în Barcelona, în regia lui Barna Nemethi, cu care artista a mai lucrat până acum pentru Yalla', Ruleta', Good Time', DoP Marius Apopei (Ruleta') și John Perez, director de imagine care a lucrat cu Rihanna, Beyonce, Alicia Keys, Jay-Z, Lady Gaga.

De imaginea INNEI s-au ocupat RDStyling (ținute), Anca Buldur (make-up), Adonis Enache (hair).

INNA este una dintre artistele care contribuie la compunerea pieselor, scriind unele dintre cele mai populare hituri ale sale, precum Diggy Down', Yalla' , Bop Bop', Ruleta' și „Caliente'.

„Me Gusta' este prima piesă de pe albumul în limba spaniolă pe care INNA îl va lansa anul acesta.

„Sunt bucuroasă că am lansat „Me Gusta', o piesă foarte așteptată de fanii mei pe care am compus-o și am făcut o super echipă cu David Ciente. Sper să vă placă și să vă facă să dansați', a spus INNA.

INNA a lansat la finalul anului trecut albumul Nirvana' pe care este inclus single-ul cu același nume, dar și Ruleta', Gimme Gimme', Nota de plată' cu The Motans, precum și piese noi: Dont Mind', Dream About the Ocean' sau My Dreams'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people