INNA face mărturisiri inedite despre relația cu Deliric

INNA și-a surprins fanii cu mărturisirile pe care le-a făcut în ceea ce privește relația pe care o are cu Deliric.

INNA face mărturisiri inedite despre relația cu Deliric

INNA și Deliric sunt într-o relație de mai bine de opt luni, iar cei doi au multe lucruri în comun. Recent, artista a făcut mărturisiri sincere despre viața de cuplu alături de partenerul ei.

INNA a vorbit într-un interviu pentru revista Viva! despre viața ei personală, implicit și despre relația pe care o are cu Deliric. Artista a povestit că deși toate relațiile sunt diferite, există anumite elemente care nu ar trebui sa lipsească din viața niciunui cuplu. „Nu există o rețetă și mă feresc de sfaturi, soluții, cum se face. Fiecare persoană e diferită, fiecare cuplu e diferit, așa că tot ce pot să spun e că sunt câteva ingrediente de bază: încredere, respect, iubire, susținere, răbdare.”

Artista a povestit că amândoi iubesc muzica și cu fiecare ocazie în care dispun de timp liber, preferă să plece în diferite escapade. „Nu avem disensiuni pe plan artistic, dar nu pot să spun că treburile rămân la ușă, e imposibil în cazul nostru. Dar ne susținem unul pe celălalt în proiectele pe care le face fiecare. Ne place super mult să călătorim și cred că este hobby-ul pe care îl facem cel mai des împreună. Și ne plimbăm mult cu skateboard-ul, ne vedem des cu prietenii noștri.”

În ceea ce privește cadourile pe care cei doi și le fac, artista a mărturisit că preferă să își ofere lucruri simple, însă pline de valoare sentimentală. „Lucruri drăguțe, simple, suntem atenți fiecare la ce își dorește celălalt sau cum am putea să ne surprindem, cu ce”, a spus INNA pentru revista Viva!.

În luna decembrie a anului trecut, INNA a făcut o serie de dezvăluiri despre relația lor și a mărturisit că se simte fericită alături de el. „Un om special. Alături de el sunt fericită. Tot ce pregăteşte el este delicios! Găteşte mereu vegan şi mă surprinde de fiecare dată”, povestea artista la vremea respectivă într-un interviu pentru OK! Magazine.

Anunțul că INNA și Deliric formează un cuplu a luat prin surprindere pe toată lumea. În luna august a anului 2020, INNA a confirmat în exclusivitate pentru ELLE România că ea și Deliric sunt într-o relație. „Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună!”, a spus artista. Înainte ca INNA să confirme relația, cei doi au mai fost surprinși împreună cu mai multe ocazii în București, exprimându-și afecțiunea în public, fără rețineri.

Citește și:
Nicole Cherry face noi dezvăluiri despre sarcină: „Mă bucur foarte tare că trăiesc această perioadă'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people