Incendiul de la clubul Bamboo, o nenorocire evitata

Seara trecuta inca un club din Bucuresti a luat loc. Din fericire, incediul de la clubul Bamboo nu s-a transformat intr-o tragedie.

Incendiul de la clubul Bamboo, o nenorocire evitata

Incediul de la clubul Bamboo poate fi considerat o nenorocire evitata, o parte din victime fiind deja externate. Incediul ar fi izbucnit in jurul orei 4 dimineata si se pare ca toti oamenii au fost evacuati inainte de sosirea echipajelor de interventie. Dintre acestia 50 au avut nevoie de ingrijiri medicale, insa doar 44 au fost duse la spitale. La aceasta ora mai sunt internate doar 5 persoane.

Nu putem sa nu ne intrebam de ce mai au loc astfel de tragedii, mai ales dupa incendiul de la Colectiv care a luat viata a 64 de tineri. Neglijenta autoritatilor sau a patronilor (clubul se pare ca nu avea autorizatie) au creat o noua situatie de panica si ingrijorare, ce putea fi evitata.

Pana acum nu s-a aflat ce a declansat incendiul care a ars in intregime clubul, care nu avea nici asigurare.

Citeste si:
ELLE CONFESIUNI: #Colectiv

Se poate spune ca a fost vorba de noroc sau de existenta unor conditii optime de evacuare, insa chiar si asa astfel de accidente nu ar trebui sa se mai intample, nu dupa tragedia care a marcat o tara intreaga.

Pentru informatii despre situatia victimelor a fost pusa la dispozitie o linie telefonica speciala: 021 206 4050.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people