În ce a investit Alexandra Ungureanu banii câștigați la „Bravo, ai stil!”

Chiar dacă a început o carieră în social media, muzica rămâne în continuare marea pasiune a Alexandrei Ungureanu.

În ce a investit Alexandra Ungureanu banii câștigați la „Bravo, ai stil!”

La sfârșitul anului trecut, Alexandra Ungureanu a fost desemnată câștigătoarea emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”.

 „Este absolut incredibil. A fost una dintre cele mai efervescente seri din viața vieților mele. M-am prins, sunt norocoasă. Eu mi-am făcut treaba până la un punct, dar fix mai departe a fost treaba, încrederea și investiția voastră în mine și iată că nu ne-am dezamăgit unii pe alții. Mă bucur că am stat acolo în față alături de Theo Rose, pe care o iubesc mult și o apreciez și m-aș fi bucurat pentru ea dacă ar fi câștigat la fel cum ea s-a bucurat pentru mine”, declara artista într-o serie de Instastories imediat după marea finală.

Deși Alexandra a devenit cunoscută publicului în urmă cu mulți ani mulțumită carierei sale în muzică, se pare că acum artista e pregătită să exploreze noi domenii. Pandemia de coronavirus i-a afectat activitatea muzicală, așa că Alexandra a decis să se reprofileze și să își canalizeze energia într-o carieră în social media. După cum chiar ea a declarat, principala sa activitate se desfășoară în mediul online, muzica rămânând momentan pe planul secund.

„Le-am început (n.r. – activitățile) de anul trecut, lucrez şi nu mă mai opresc. Lucrez în online, sunt influencer, muzica a rămas în spate. Se vede pe social media ce fac. Ne adaptăm noii vieţi, „Bravo, ai stil” nu putea rămâne fără urmări. Am contracte online, cu sau fără voia mea asta este pâinea acestor zile. Nu pot spune că îmi doream neapărat, dar mă adaptez contextului şi vremurilor sperând în creşterea numărului de concerte şi scăderea timpului petrecut în crearea videoclipurilor pentru conţinut online. Dar nu mă deranjează, iar partea de modă, e ok, fac propuneri de ţinute celor care m-au cunoscut. Pentru că mulţi nu mă cunoşteau ca solistă.”, a declarat Alexandra într-un interviu pentru click.ro.

În urma competiției „Bravo, ai stil!”, artista a câștigat 100.000 de lei. Deși mulți s-ar fi așteptat ca Alexandra să fi cheltuit deja o mare parte din această sumă, cântăreața a mărturisit că singura achiziție pe care a făcut-o a constat într-o placă de sunet.

„Banii sunt pe card încă, am făcut prima investiţie într-o placă de sunet pentru studio pentru că până la cântările de scenă voi cânta online. Am început o serie de live-uri pe Instagram, dar am fost în vacanţă şi m-am lenevit. În vacanţă am fost la început de ianuarie prin ţară prin nişte locaţii noi deschise, care au făcut senzaţie la mine pe Facebook”, a povestit artista.

Alexandra a mai mărturisit că a început să exploreze și zona turismului, nu doar cea a modei.

„Am devenit influencer şi pe turism, deschizătoare de drumuri. Se poartă acum vacanţa asta în stil nordic şi am descoperit, spre Someşul Rece, o cabană. Iar când m-am întors în Bucureşti toţi producătorii m-au întrebat unde e, ca să filmeze videoclipuri acolo. Una dintre cele mai bune prietene ale mele mi-a zis că dacă o să câştig la Bravo ai stil' vom merge 3 zile la Veneţia, dar acum nu are rost să mă duc, a scăzut apa de pe canal. Singura programare peste hotare este la sfârşitul lui mai, în Grecia”, a concluzionat Alexandra Ungureanu.

Citește și:
EXCLUSIV: Alexandra Ungureanu, o artistă completă cu un stil aparte, vorbește despre câștigarea show-ului Bravo ai Stil! Celebrities

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people