IMAGINI INEDITE – Nominalizații ELLE STYLE AWARDS 2022, așa cum nu i-ai văzut niciodată

Iată că au trecut 25 de ani de când ELLE România face performanță, de când schimbă mentalități, de când reprezintă femeile așa cum ar trebui să fie reprezentate!

Sărbătorește alături de noi și de nominalizații ELLE STYLE AWARDS acești 25 de ani plini de încercări, bucurii, evenimente fericite & mai puțin fericite.

Traseul ELLE a fost marcat de tot felul de schimbări sociale, de crize economice, de o pandemie globală și, din nefericire, de un război. ELLE a inspirat generația care a crescut fără social media, iar acum îi inspiră pe cei formați cu social media.

ELLE a avut opinii puternice și valori ferme de la început, dar are opinii pertinente și acum, când corectitudinea politică trasează noi direcții de comunicare. Noi am fost tot timpul aici pentru tine și am încercat să facem probleme și tendințe vizibile și să le acordăm atenția necesară, chiar dacă pentru mulți ELLE înseamnă doar modă.

  • Nominalizații ELLE STYLE AWARDS poartă cămăși, costume și pantofi Canali, paltoane Medeea, bascheți Answear, bijuterii Teilor, pantofi Il Passo și haine și accesorii din garderobele personale.

Fotografii: Christian Tudose
Realizatori: Domnica Mărgescu și Maurice Munteanu

Machiaj: Tania Cozma.
Asistenți machiaj: Bianca Covaciu, Andrada Falcoi.
Coafură: Sebastian Sârghie și Alex Ifimov.
Asistenți styling: Karina Niculae și Teodora Nechita.
Fotografiile au fost realizate la D Studio (Instagram @dstudio.ro). Mulțumim pentru sprijin!

Citește și:
10 femei celebre care au vorbit despre experiențele lor ca mame singure

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people