Imagini inedite din vacanța Adelei Popescu alături de soț și cei doi copii

La numai câteva zile de când a anunțat că este din nou însărcinată, Adela Popescu a plecat într-o mini vacanță alături de soțul ei și cei doi copii.

Imagini inedite din vacanța Adelei Popescu alături de soț și cei doi copii

La numai câteva zile de când a anunțat că este din nou însărcinată, Adela Popescu a plecat într-o mini vacanță alături de soțul ei, Radu Vâlcan, și cei doi copii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani).

La sfârșitul săptămânii trecute Adela Popescu a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil chiar în emisiunea de la PRO TV, Vorbește Lumea, pe care o prezintă alături de Cove. „Vom mai avea un nepoțel. Adică sunt însărcinată. (…) Eram chiar la emisiune și producătoarea mi-a zis: ‘Ade, ești gravidă. Ai ceva aparte’. Am mai primit trei mesaje de la prietene bune care mi-au zis că m-au visat însărcinată. Am zis să fac un test. Noi ne doream acest copil. N-am programat, dar ne-am dorit acest copil. E ceva ce nu pot să explic. Ne împlinește viața de familie”, a spus Adela Popescu.

Adela a decis să renunțe momentan la rolul de co-prezentator al emisiunii, rol ce a fost preluat de Lora. Cove și Lora au vrut să afle cum se simte Adela, așa că au contactat-o în direct.

„Am plecat la munte, dar nu înainte de a vedea ce face burtica. Totul e bine, e perfect”, a declarat vedeta.

„Sunt echipată cu mănuşi, şosete groase, căciulă, am de toate. E foarte frumos în vacanță! Mai greu e cu copiii, că sunt mici și trebuie să-i urci pe sanie, să-i dai jos, să-i așezi. Dar e frumos. Aerul e rece, e perfect”, a adăugat Adela Popescu.

Adela Popescu a și publicat fotografii din vacanța de la munte, pe contul ei de Instagram. „Am dat o fuga pana la munte sa se tavaleasca nitel copiii in zapada si sa faca si tatal lor muschi”.

Necazul e ca mi i-am incordat si eu, dar obrajii rosii ai micutilor si placintele cu varza au facut sa merite tot efortul. :)', a scris vedeta în dreptul fotografiilor.

Citește și:
Mesajul emoționant transmis de Adela Popescu, cu ocazia zilei de naștere a fiului ei, Andrei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people