Imagini adorabile cu Elif, fiica lui Ștefan Stan

Ștefan Stan a devenit tată pentru prima dată în luna decembrie a anului recent, iar artistul a făcut recent declarații emoționante despre fiica lui.

Ștefan Stan și partenera lui, Simona, au devenit părinți pentru prima oară în luna decembrie a anului 2020. Cei doi au fost discreți în ceea ce o privește pe fiica lor, Elif, și nu au publicat fotografii în care să i se vadă și chipul. 

Ștefan Stan a vorbit în cadrul emisiunii „Teo Show” de la Kanal D despre creștinarea fetiței sale, ocazie cu care a dezvăluit și fotografii de la evenimentul care a avut loc în luna mai. „Am plâns jumătate de slujbă, vă jur. Și eu, și jumătate de sală, și cei din sală au plâns. Cel puțin pentru mine… Eu nu mă vedeam niciodată în acest moment, așa. Să particip la așa ceva, iar slujba a fost extraordinară.”

Și pentru Simona, partenera lui Ștefan Stan, evenimentul a fost unul emoționant. „A fost un eveniment plin de emoții, am plâns foarte mult, de fericire evident și a fost mai mult decât frumos, cel puțin slujba a fost impresionantă”, a povestit Simona în aceeași emisiune.

Simona a mărturisit că fetița ei este cuminte și că Ștefan Stan este un tată implicat, chiar dacă el este plecat destul de mult la studio sau repetiții. „Am un copil foarte cuminte, doarme toată noaptea, așa că sunt o mamă fericită. O singură dată pe noapte, în somn, se trezește și mănâncă un biberon întreg, după care la nani. De fiecare dată când îi cer ajutorul în legătură cu Elif, mă ajută. Nu am stabilit reguli pentru că el în mare parte a timpului este plecat la studio, la repetiții, și atunci mă descurc singură.”

De asemenea, soția lui Ștefan Stan a vorbit și despre educația lui Elif, dar și care sunt regulile pe care ea și artistul le-au stabilit pânâ acum. „Noi am stabilit că atunci când unul dintre părinte va lua o decizie în ceea ce privește copilul, să nu ne contrazicem, să nu luăm decizii unul peste celălalt. Vom cădea de comun acord și dacă este totul bine, e pentru binele ei. Dacă tatăl ei decide fără telefon, fără club, fără ieșiri, fără mai știu eu ce, eu sunt perfect de acord.”

„Copilul ăsta e sufletul meu. Aș face orice, nu există limite, nu există nimic să mă oprească pentru copilul ăsta. Memorez fiecare moment alături de ele, și de Simona și de Elif”, a adăugat Ștefan Stan în emisiunea „Teo Show.”

Ștefan Stan este câștigătorul primului sezon „Vocea României.” Artistul și partenera lui, Simona, s-au căsătorit în noiembrie 2019, după patru ani de relație.

Citește și:
Andreea Bălan și Tiberiu Argint au plecat într-o nouă vacanță. Prima fotografie cu cei doi împreună

Foto: Captură Kanal D, Instagram Ștefan Stan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people