Imagine inedită cu Ricky Martin și fiica lui, Lucia

Ricky Martin a împărtășit cu fanii care îl urmăresc pe Instagram o imagine adorabilă cu fiica lui, Lucia.

Imagine inedită cu Ricky Martin și fiica lui, Lucia

Ricky Martin le-a făcut o surpriză fanilor care îl urmăresc pe Instagram, postând o imagine superbă în care apare alături de fiica lui, Lucia, în vârstă de 11 luni. Micuța va împlini 1 an pe 24 decembrie, zi în care și Ricky Martin își sărbătorește onomastica, artistul urmând a împlini 48 de ani.

În imaginea postată pe Instagram, Martin o ține în brațe pe micuța Lucia care se uită în direcția aparatului de fotografiat, dezvăluind și faptul că Lucia are ochi albaștri. Textul care însoțește imaginea este La dueña de mis sueños, ceea ce se traduce prin stăpâna viselor mele sau femeia visurilor mele.

 

View this post on Instagram

 

La dueña de mis sueños. #BabyLucia

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

În luna august Ricky Martin a postat prima fotografie cu fiica lui, Lucia Martin-Yosef, alături de o descriere emoționantă: „La luz de mis ojos”, care înseamnă lumina ochilor mei. În imaginea absolut adorabilă, Ricky o ține în brațe pe Lucia, iar aceasta privește cu uimire în zare. Mai multe celebrități s-au grăbit să-i lase un comentariu artistului, dar și fanii l-au felicitat în număr impresionant.

 

View this post on Instagram

 

La luz de mis ojos #Lucia

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

La sfârșitul lunii octombrie, Ricky Martin și soțul lui, Jwan Yosef, au devenit din nou părinți, băiețelul pe nume Renn Martin-Yosef fiind cel de-al patrulea copil al cuplului. Cei doi au postat pe Instagram și o imagine cu micuțul.

 

View this post on Instagram

 

Nuestro hijo Renn Martin-Yosef ha nacido. #elbebéhanacido

A post shared by Ricky (@ricky_martin) onRicky Martin și Jwan Josef au împreună doi gemeni, Valentino și Matteo, în vârstă de 11 ani și o fiică, Lucia. Anunțul despre mărirea familiei a fost făcut de Ricky Martin în septembrie, când artistul se afla la Human Rights Campaign National Dinner. În timpul discursului de acceptare al premiului pentru lupta pe care o duce pentru comunitatea LGBTQ, Ricky Martin a vorbit despre familia sa.

„Familia mea este aici. Jwan, nu te văd, dar soțul meu, Jwan, te iubesc. Gemenii mei frumoși, Valentino și Matteo, sunt și ei aici. Vă iubesc din toată inima, voi sunteți puterea mea, voi mă inspirați în fiecare zi, voi mă motivați să continui ceea ce fac și sunteți copii extraordinari. Te iubesc Lucia, fiica mea care nu este aici cu noi, ea a rămas cu bunica, dar și ea este lumina vieții mele. Și apropo, trebuie să vă anunț că vom avea încă un copil', a spus atunci artistul, dezvăluind totodată că iubește familiile mari.”

Citește și:
Adela Popescu vorbește sincer despre viața de familie și greutățile pe care le-a avut până acum

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people