Imagine adorabilă cu Laura Cosoi, însărcinată pentru a treia oară, alături de fetițele ei

Laura Cosoi a anunțat chiar de Crăciun că ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, vor deveni părinți pentru a treia oară.

Imagine adorabilă cu Laura Cosoi, însărcinată pentru a treia oară, alături de fetițele ei

Laura Cosoi a anunțat chiar de Crăciun că ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, vor deveni părinți pentru a treia oară, mai mult chiar, vor avea din nou, o fetiță.

Laura Cosoi se află în această perioadă în vacanță în Thailanda, alături de soțul ei, cele două fetițe ale lor, Rita și Vera, și câțiva prieteni apropiați.

Vedeta împărtășește cu fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare numeroase imagini din vacanță, însă de această dată a surprins cu câteva fotografii în care apare doar ea și cele două fetițe. Actrița poartă o rochie scurtă, neagră, care îi pune în evidență burtica de gravidă, iar în fotografie una dintre fetițele ei își ține mâinile într-un mod adorabil de burtica acesteia. Laura Cosoi a făcut și câteva precizări cu privire la această vacanță, încercând să răspundă întrebărilor venite de la fani.

Sunt întrebată des: „Dar sunteți singuri? Ați plecat cu ajutoare? Cum vă descurcați cu doi copii?
Ei bine, da, călătorim singuri și consider că fiecare familie are propriile principii după care se ghidează, deci nu cred că există o rețetă care să se potrivească tuturor. Spre exemplu, adesea și eu mă întreb cum se descurcă cei care călătoresc singuri cu trei copii, cu diferențe așa de mici de vârstă cum sunt fetele noastre, dar voi afla în curând, deci nici măcar această întrebare nu mă mai chinuie 😂 La voi cum este?”, a scris Laura Cosoi în descrierea imaginilor pe care le poți vedea mai jos.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Laura Cosoi a împlinit zilele trecute 40 de ani și a transmis un mesaj fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare, dezvăluind și câteva imagini din vacanța exotică pe care o petrece alături de familie.

Vedeta, însărcinată pentru a treia oară, și-a sărbătorit ziua de naștere într-un cadru superb alături de soțul ei, cele două fetițe ale lor și câțiva prieteni apropiați.

40 de ani. Am doar un gând. Mulțumesc, viață! ❤️❤️❤️”, a scris Laura Cosoi în descrierea imaginilor pe care le poți vedea și tu mai jos.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Aseară am sărbătorit pe malul mării, cu valurile la picioare și cu sufletul la cer! Am zâmbit continuu și m-am bucurat de fiecare clipă că s u n t ! Am primit cu inima deschisă fiecare mesaj în parte! Vă mulțumesc pentru gândurile bune, m-au făcut să mă simt specială”, a mai scris vedeta pe rețelele de socializare, dezvăluind și cum a ales să marcheze ziua sa de naștere.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Laura Cosoi a anunțat chiar de Crăciun că ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, vor deveni părinți pentru a treia oară.. Actrița le-a împărtășit fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare vestea că va deveni din nou mamă. Anunțul ei a fost însoțit de un mesaj special și de o serie de imagini de familie, cu soțul ei și cele două fetițe ale lor, Rita și Vera. Vedeta a dezvăluit și sexul bebelușului. 

„Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere! În acest moment brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera. Ce dar minunat este viața, câtă bogăție pot aduce copiii, ce sentiment înălțător de recunoștință ne încearcă ori de câte ori le privim, cât de mare și de bun este Dumnezeu cu noi…! Mi-am dorit să împărtășesc această bucurie cu voi azi, pentru că sunteți parte din viața mea și mi-ați fost alături de fiecare dată în toate momentele importante. Și pentru asta vă mulțumesc! Dragi prieteni, vă doresc un Crăciun în pace și lumină, alături de oamenii apropiați sufletului vostru!”, a fost mesajul transmis de Laura Cosoi pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Laura Cosoi și partenerul ei, Cosmin Curticăpean, s-au căsătorit în anul 2015. Pe 11 iunie 2018, Laura Cosoi a născut-o pe prima ei fetiță, Rita, iar cea de-a doua fetiță, Vera, a venit pe lume anul trecut, pe 15 august. Anul acesta, în luna mai, cei doi au aniversat 9 ani de căsnicie, ei formând unul dintre cele mai stabile și mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton.

Citește și:
Lia Bucuria: Imaginea cu fiica Danei Rogoz care a adunat sute de mii de like-uri în social media

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people