“I am Heath Ledger”: Familia actorului dezvaluie adevarul despre starea lui psihica inainte de deces

Avand in vedere decesul socant al actorului Heath Ledger, titlurile de atunci ale publicatiilor au fost pline de afirmatii care insinuau ca rolul sau din “The Dark Knight” l-a atras pe acesta intr-o “spirala intunecata”.

“I am Heath Ledger”: Familia actorului dezvaluie adevarul despre starea lui psihica inainte de deces

Acum, familia lui Heath Ledger isi asuma responsabilitatea de a clarifica insinuarile celorlalti, subliniind ca nu sunt deloc adevarate.

Dupa debutul documentarului in cadrul Tribeca Film Festival, un prieten de-al actorului a afirmat ca Heath a fost cel mai fericit' dupa ce a filmat The Dark Knight'.

Cu toate acestea, media nu a pus in evidenta acest lucru. Mai multe articole aratau ca actorul in varsta de 28 de ani era deprimat in timpul filmarilor, lasand intensitatea caracterului Joker-ului sa il influenteze. De fapt, a fost exact opusul', au spus surorile lui Heath, Ashleigh si Kate.

Sper sa fie un antidot pentru toate zvonurile si barfele care exista in lume', a spus pe scena Matt Amato, directorul si prietenul lui Heath. Am simtit ca trebuie sa fie facute niste corecturi'.

In timp ce filmul nu a fost realizat cu scopul de a clarifica zvonurile, a reusit sa arate ca actorul nu a fost nici pe departe intr-o spirala depresiva' dupa ce a jucat rolul care i-a adus un Academy Award.

Am fost in stare de soc, pentru ca acela era el simtindu-se bine. Fiecare articol care iesea spunea ca este deprimat si ca rolul il influenteaza intr-un mod negativ, insa a fost complet invers', a spus Kate. Avea un umor aparte si poate ca lucrul asta il stie doar familia si prietenii, insa chiar se distra. Nu era deprimat din cauza Joker-ului!'.

Desi avea insomnii iar medicamentele nu il ajutau – o supradoza accidentala i-a cauzat moartea in 22 ianuarie 2008 – Heath Ledger era un om foarte fericit si creativ care iubea sa fie actor, director si cel mai mult, sa fie tata.

Se lupta cu demonii sai, dar voia sa mearga mereu inainte', a mai spus in film Steve Alexander, agentul lui Heath.

I am Heath Ledger' va debuta pe Spike TV in data de 17 mai.

Citeste si:
Actrita Amber Heard confirma relatia cu miliardarul Elon Musk

Text: Denisa Coman
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people