The Humans, în această seară pe scena Eurovision. Ce spun bursele de pariuri despre reprezentanții României

În doar câteva ore, reprezentanții României, trupa The Humans, vor urca pe scena Eurovision în a doua semifinală a concursului.

The Humans, în această seară pe scena Eurovision. Ce spun bursele de pariuri despre reprezentanții României

În doar câteva ore, trupa The Humans va urca pe scena Eurovision în a doua semifinală a concursului care este difuzată de la ora 22.00, la TVR 1, TVR HD, TVRi și online pe TVR+.

„Am primit reacții extraordinare după repetiții și numeroase mesaje de încurajare din partea românilor de pretutindeni. Ne bucurăm că mesajul nostru a ajuns în sufletele lor și ale celorlalți fani Eurovision, emoțiile lor ne-au încărcat cu energie pozitivă și optimism înainte de seara cea mare. Suntem pregătiți 110% și vom da totul pentru România pe scenă', au declarat reprezentanții Românei înainte de semifinală.

„Este o competiție strânsă, cu mulți atiști valoroși, iar voturile românilor din străinătate vor face diferența pentru a merge mai departe, în Marea Finală', au subliniat artiștii.

România intră în competiție pe poziția a doua, în prima parte a semifinalei, alături de Norvegia, Serbia, San Marino, Danemarca, Rusia, Moldova, Olanda, Australia, Georgia, Polonia, Malta, Ungaria, Letonia, Suedia, Muntenegru, Slovenia și Ucraina.

Fanii din cele 18 ţări repartizate în a doua semifinală şi cei din Itala, Franţa şi Germania decid, alături de juriile de specialitate, cine va merge în Marea Finală.

În această seară, fanii (cu exceptia celor care locuiesc în România) vor putea vota piesa „Goodbye” de până la 20 de ori de pe același număr de telefon, sau prin aplicația de pe siteul oficial al concursului: https://eurovision.tv/app.

La casele de pariuri, Elena Foureira, reprezentanta Ciprului, cu melodia Fuego, este cotată însă cu cele mai mari șanse pentru a câștiga ediția din 2018 a concursului Eurovision. Locul al doilea este ocupat de norvegianul Alexander Rybak, cu melodia That’s how you write a song. Rybak a câștigat Eurovisionul în anul 2009. Piesa României este însă cotată cu șanse minime de a câștiga concursul, ocupând locul 30 la casele de pariuri. Mai slab cotate decât România sunt doar Georgia, Slovenia, Muntenegru și San Marino.

Citește și:
„Mamma Mia!', primul musical de Broadway care va fi realizat în România

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people