Hilaria și Alec Baldwin, părinți din nou, la numai 5 luni de când s-a născut al cincilea copil al lor

Un nou anunț surpriză din partea familiei Baldwin! Cei doi au devenit din nou părinți, la numai 5 luni de când s-a născut al cincilea copil al lor.

Hilaria și Alec Baldwin, părinți din nou, la numai 5 luni de când s-a născut al cincilea copil al lor

Deși obișnuiesc să împărtășească fiecare detaliu despre viața lor cu fanii care îi urmăresc pe conturile de socializare, iată că Hilaria și Alec Baldwin au reușit să păstreze în secret amănunte cu privire la noul membru a familiei lor.

Hilaria, în vârstă de 37 de ani, și-a șocat fanii atunci când a anunțat pe contul ei de Instagram că familia lor s-a mărit și ea și soțul ei, actorul Alec Baldwin, au acum șase copii împreună. Anunțul este și mai surprinzător cu cât vine la numai 5 luni de când Hilaria a adus pe lume al cincilea copil al cuplului, Eduardo.

În imaginea postată de Hilaria pe Instagram, ea apare împreună cu cei șase copii – Eduardo (5 luni), Romeo Alejandro David (2 ani), Leonardo Ángel Charles (4 ani), Rafael Thomas (5 ani), Carmen Gabriela (7 ani) și nou născut – iar descrierea este simplă „7”, însoțită de precizarea că Alec Baldwin, în vârstă de 62 de ani, este cel care a făcut fotografia.


Într-un interviu acordat publicației People în luna noiembrie, Hilaria a declarat că este fericită cu privire la faptul că are cinci copii. „Cred, acum, că sunt foarte obosită. Și cred, mai ales că este vorba și de COVID, că este o nebunie să ai atâția copii. Chiar cred că este suficient să avem cinci copii”.

Același lucru îl confirmase și Alec Baldwin într-un interviu acordat lui Ellen DeGeneres. „Eu spun lumii că soția mea este un colecționar. Unii oameni colecționează mașini, ceasuri, opere de artă. Soția mea colecționează copii. Îi plac foarte mult copiii”.

Pe 30 iunie, Alec și Hilaria Baldwin, scriitoare și instructoare de yoga, au aniversat opt ani de căsătorie. Actorul mai are o fiică, Ireland, alături de actrița Kim Basinger, cu care a fost căsătorit între 1993 – 2002.

Citește și:
Primele declarații ale Ducilor de Sussex din interviul cu Oprah Winfrey creează controverse

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people