Hayden Panettiere e „gata să-și schimbe viața” după ce a vorbit deschis de cazul său de abuz și violență domestică

Fosta actriță din serialul Nashville speră ca povestea ei „să-i încurajeze și pe alții aflați în relații abuzive să primească ajutorul de care au nevoie.”

Hayden Panettiere e „gata să-și schimbe viața” după ce a vorbit deschis de cazul său de abuz și violență domestică

După ce actrița în vârstă de 30 de ani le-a spus autorităților din California că iubitul său de 31 de ani, Brian Hickerson, ar fi fost violent cu ea, acesta a fost arestat pe data de 16 iulie în Los Angeles. Deși bărbatul a negat faptele, el a fost acuzat de opt ori pentru incidente de violență domestică, din luna mai anul trecut și până în ianuarie anul acesta.

„Hayden era în sfârșit gata să își schimbe viața în mai bine”, spune o sursă apropiată pentru People. „E înconjurată acum de oameni cărora le pasă de ea și nu de cineva care încearcă să o manipuleze și să profite de slăbiciunile ei.”

Potrivit actelor oficiale, acuzațiile împotriva lui Hickerson includ patru acte de vătămare corporală asupra partenerului, atacuri cu o armă mortală, instigare la violență asupra partenerului și descurajarea martorilor în a reclama o infracțiune. Hickerson pretinde în continuare că este nevinovat, iar cauțiunea a fost ridicată la 320.000 de dolari.

„Continui să spun adevărul legat de ceea ce mi s-a întâmplat în speranța că povestea mea îi va încuraja și pe alții aflați în relații abuzive să primească ajutorul de care au nevoie și pe care îl merită”, a declarat Panettiere. „Sunt pregătită să îmi duc misiunea la capăt ca să mă asigur că acest bărbat nu mai rănește pe nimeni vreodată.”

Panettiere este și sub tratament în urma consumului excesiv de alcool, astfel că în ultimul timp „s-a concentrat pe vindecare și recuperare”, mai spune o sursă apropiată actriței pentru People.

După ce s-a despărțit acum doi ani de fostul logodnic Wladimir Klitschko (relația din care o are pe Kaia, fetița lor de 5 ani), Penettiere a început o relație cu Hickerson în august 2018, un actor aflat la începutul carierei din South Carolina – însă relația lor a devenit extrem de complicată.

Acum, actrița vrea să își refacă viața. Stima de sine și încrederea fac minuni pentru cei care au fost trași în jos de oameni abuzivi și manipulatori”, a continuat aceeași sursă. „Sper ca acele zile să se fi terminat pentru Hayden.”

Citește și:
Kim Kardashian vorbește pentru prima dată despre sănătatea mintală a soțului ei, Kanye West

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people