Halsey vorbește deschis despre modul în care a reușit să treacă peste pierderile de sarcină

Halsey a vorbit cu sinceritate în cadrul unui interviu despre cât de greu i-a fost să treacă peste pierderile de sarcină.

Halsey vorbește deschis despre modul în care a reușit să treacă peste pierderile de sarcină

Cântăreața Halsey a declarat într-un interviu pentru The Guardian faptul că regretă că a vorbit despre pierderile de sarcină pe care le-a suferit atunci când nu se simțea pregătită. „M-am simțit extrem de inconfortabil. Încerc să îmi țin viața sub control și nu pot face singurul lucru pentru care în mod biologic sunt pe acest Pământ. Ar trebui să merg pe scenă și să fiu acest simbol al feminității? Este demoralizant.”

Artista a vorbit pentru prima dată despre endometrioză, o afecțiune care constă în creșterea în afara uterului a țesutului denumit endometru, în unele cazuri ducând și la infertilitate, în 2016, publicând un mesaj prin care le încurajează pe femei să nu le fie teamă și să vorbească deschis dacă și ele se confruntă cu această afecțiune. „Dacă cineva dintre voi are endometrioză, să știți că nu sunteți singure. Știu cât de dureros poate fi și cât de descurajată te simți. Să lipsești de la școală sau de la muncă sau și mai rău, să mergi și să fii precum un prizonier în propriul corp. Să te îngrijorezi că poate nu vei avea copii niciodată sau să te confrunți cu tratamente exagerate. Am fost diagnosticată recent [cu endometrioză], după ani întregi de suferințe.” 

În anul 2018, Halsey a dezvăluit faptul că a pierdut o sarcină în timpul unui turneu. „Știam că pierderea sarcinii s-a produs chiar în timpul concertului. O sută de adolescenți se uitau la mine cât timp sângeram și trebuia să și cânt și am realizat că niciodată niciodată nu voi mai alege să nu fac ceea ce iubesc sau să nu fiu capabilă să fac asta din cauza acestei boli.”

În luna ianuarie, Hailey a lansat piesa „Maniac”, ale cărei versuri vorbesc despre cât de mult își dorește un copil. Ea s-a simțit inspirată după ce doctorii i-au spus că prin intermediul tratamentului și stilului de viață sănătos pe care îl are poate avea un copil. „A fost un moment în care m-am simțit ca și cum aș fi trecut la un alt nivel în viață. A fost transformarea mea într-o altă femeie. Am scris versurile în patru minute sau chiar mai puțin.”

Citește și:
Halsey lansează albumul „Manic'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people