Halsey vorbește deschis despre consecințele celebrității

Halsey vorbește deschis despre problemele de sănătate mintală cu care s-a confruntat din cauza celebrității.

Halsey vorbește deschis despre consecințele celebrității

Într-un interviu recent cu publicația Rolling Stone, Halsey a dezvăluit că a fost internată într-un spital de psihiatrie de mai multe ori, pentru a face față problemelor de sănătate mintală cu care s-a confruntat: „Am fost internată de două ori de când am devenit Halsey, și nimeni nu a știut despre asta. Dar nu mi-e rușine să vorbesc acum. A fost alegerea mea. I-am spus managerului meu că nu voi face nimic rău acum, dar ajung într-un punct în care îmi este teamă că aș putea să fac asta, deci ar trebui să înțeleg ce se petrece. Încă există în corpul meu. Doar că știu oarecum să o controlez.”

Cântăreața în vârstă de 24 de ani și-a împărtășit gândurile despre abuz sexual și cum i-a afectat acest lucru siguranța în viața de zi cu zi. „Uite ce mă deranjează pe mine. Un tânăr vrea succes și putere pentru a controla oameni, iar o tânără caută succes și putere pentru a nu trebui să se îngrijoreze că va fi controlată. Este o iluzie, o minciună. Nu există nicio cantitate de succes sau notorietate care te va menține în siguranță când ești femeie. Niciuna”, a explicat Halsey.

Artista a discutat și despre soluțiile pe care le-a aplicat pentru a-și câștiga independența în viață, unele foarte simple, precum mersul la cumpărături: „Am 24 de ani. Nu pot fi atât de dependentă de altcineva, de neajutorată, o persoană care nevoie de cineva care să rezolve toate lucrurile. Aș înnebuni.” Cât despre tulburarea bipolară, artista știe că sentimentul nu va dura pentru totdeauna, iar într-o zi se va confrunta cu aceleași gânduri care i-au mai distrus speranța în trecut: „Știu că voi intra în depresie și voi fi foarte plictisitoare din nou, curând. Și urăsc faptul că este un mod de a vedea lucrurile. De fiecare dată când mă trezesc și realizez că am un episod depresiv, mă enervez foarte tare.”

Citește și:
Angelina Jolie și Keanu Reeves formează un cuplu?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people