Halsey lansează albumul „Manic”

Halsey, artista care ne-a cucerit de-a lungul timpului cu piese ca "Without you", "Bad at Love", "Him & I", ne surprinde acum cu cel de-al treilea album-"Manic".

Halsey lansează albumul "Manic"

Materialul discografic aduce cu sine și o experiență wow-#ManicTheExperience, care va avea loc la Capitol Tower, și în care fanii vor avea șansa de a vedea cum a luat naștere albumul, fiind urmat de un concert live susținut de Halsey.

„Manic” include recent lansată piesă „You Should Be Sad”, hiturile „Without You” și „Graveyard”, dar și colaborări neașteptate cu „Suga” din trupa BTS, Alanis Morissette și Dominic Fike.

Halsey va fi prezentă pe 25 ianuarie în emisiunea „Saturday Night Live”, în prima emisiune pe anul 2020. Adam Driver, pe care îl știm din Star Wars: The Rise of Skywalker, va fi gazda emisiunii.

Din 2015, artista a strâns peste 25 de miliarde de stream-uri la nivel internațional și a vândut peste 11 milioane de albume, a avut concerte pe 5 continente, a fost nominalizată la premiile GRAMMY și a apărut pe numeroase copertele a numeroase reviste, cum ar fi Rolling Stone, Cosmopolitan, Forbes, Billboard, și chiar Playboy.

Albumul său de debut, BADLANDS, lansat în 2015, a fost premiat cu discul de platină în numai un an de la lansarea lui.

Succesul hitului „Without Me”, premiat de 6 ori cu discul de platină, a ajutat-o pe Halsey să devină prima femeie cu cel puțin trei piese în topul Billboard Hot 100 pentru 50 de săptămâni fiecare. Cele două piese care completează acest trio sunt „Eastside” în colaborare cu Benny Blanco și Khalid, premiat de 4 ori cu discul de platină, și colaborarea cu cei de la The Chainsmokers , piesa „Closer”.

Single-ul „Without me”, care a primit premiul Favorite Song Pop / Rock la American Music Awards, a fost clasată pe prima poziție în topul Hot 100 pentru două săptămâni consecutive, la începutul anului 2019, acesta fiind primul ei single solo care a ajunge pe primul loc în clasament. Acum, este piesa care a stat în top 10, clasamentul Billboard Hot 100, o perioadă îndelungată, Halsey devenind astfel singura artistă din acest secol care reușește această performanță.

A fost primul artist care a ocupat locurile 1 și 2 ale topului Billboard Hot 100 pentru piese pop pe radio, simultan. De asemenea, în martie 2019, Halsey a devenit și primul artist în istorie care s-a înlocuit pe prima poziție a acestui clasament, piesa „Without Me' a urcat pe locul 1, iar piesă „Eastside” a coborât pe poziția a doua. „Without Me” este cea mai difuzată piesă în 2019, pe radiourile din Statele Unite.

Halsey continuă să-și depășască barierele creative și își extinde activitatea mai departe de muzică. În 2018, artista a făcut debutul în cinematografie, ca voce pentru personajul Wonder Woman în animația „Teen Titans GO!” și a apărut în filmul „A Star Is Born”, alături de Bradley Cooper și Lady Gaga.

Halsey este o activistă convinsă și a susținut numeroase cauze în care crede, vorbind public despre probleme ca drepturile femeii, tinerii fără dreputuri, problemele sănătății mintale, cât și despre comunitatea LGBTQ. În 2018, GLAAD i-a acodat premiul pentru „Outsanding Music Artist”, iar în 2019 a catigat un premiu AMA, un premiu VMA, două premii Teen Choice Awards și premiul Hal David Starlight, prezentat de Songwriters Hall of Fame.

Citește și:
Halsey vorbește deschis despre consecințele celebrității

Foto: PR, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people