Hailey Bieber și-a făcut o schimbare neașteptată de look

Modelul Hailey Bieber și-a decolorat sprâncenele, iar acesta ar putea fi trendul sezonului în materie de frumusețe!

Hailey Bieber și-a făcut o schimbare neașteptată de look

De-a lungul anilor, Hailey Bieber a fost destul de consecventă în ceea ce privește înfățișarea sa. Părul blond, fie strâns la spate într-un coc, fie purtat sub forma unor bucle lejere au devenit elementele definitorii ale look-ului său. La fel și sprâncenele închise la culoare.

Însă, toate acestea până de curând. Modelul a fost surprins la Milano Fashion Week, iar puțini oameni au recunoscut-o. Iar asta se datorează faptului că, Hailey și-a decolorat sprâncenele! Soția lui Justin Bieber a renunțat la sprâncenele sale închise la culoare, și a optat pentru unele într-o nuanță extrem de deschisă. Încă nu știm dacă schimbarea se datorează evenimentului la care a participat, unei ședințe foto pe care a avut-o, sau este una permanentă. Însă cu siguranță va fi una dintre tendințele pe care o vom vedea extrem de des în acest sezon. În plus, aceasta nu este singura schimbare pe care Hailey a suferit-o. Și rădăcinile părului aveau o altă nuanță, aceasta renunțând la blondul specific, și optând pentru o culoare naturală, de șaten.

În ceea ce privește ținuta, modelul a optat pentru un look all black, pe care l-a asortat cu o mască de protecție și o pereche de ochelari în aceeași nuanță.

În luna august, Justin Bieber, soțul lui Hailey, a publicat pe contul său de Instagram mai multe fotografii alături de aceasta, de la botezul său. În imagini cei doi apar ținându-se de mână în timp ce sunt scufundați în apă, conform ritualului. „A fost unul dintre cele mai speciale momente din viața mea, să ne mărturisim iubirea și încrederea în Iisus în mod public, cu prietenii și familia noastră”, a adăugat Justin

Religia a fost dintotdeauna o parte semnificativă a relației dintre Justin Bieber și Hailey Baldwin – cei doi s-au cunoscut pe când erau copii, în 2009, și s-au reîntâlnit câțiva ani mai târziu în timpul unei slujbe în biserica Hillsong din New York.

În iulie 2018, Hailey și Justin s-au logodit în Bahamas iar două luni mai târziu s-au și căsătorit, printr-o ceremonie secretă în New York. Aceștia și-au sărbătorit încă o dată mariajul printr-o nuntă religioasă în Carolina de Sud, în septembrie anul trecut.

Citește și:
Despre frumusețe cu Hailey Bieber: trucurile de beauty ale celebrului model

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people