Hackerul care a furat de la celebritati fotografiile nud a fost arestat

Edward Majerczyk, hackerul care a furat de la celebritati fotografiile nud a fost arestat si condamnat, el explicand si cum a reusit sa sparga conturile.

Hackerul care a furat de la celebritati fotografiile nud a fost arestat

Edward Majerczy, hackerul care a furat de la celebritati fotografiile nud a fost arestat si condamnat la noua luni de inchisoare, el recunoscandu-si fapta.

Jennifer Lawrence s-ar putea insa sa nu fie de acord cu pedeapsa sa, ea fiind una dintre cele 30 de vedete afectate de actiunille hackerului. La momentul respectiv, actrita a spus ca spargerea contului si furtul fotografiilor nud este o crima, ea simtindu-se violata'.

Se pare ca pedeapsa hackerului este atat de mica (ar fi putut sa primeasa pana la 5 ani de inchisoare), deoarece el nu ar fi publicat sau vandut nimanui aceste poze si se pare ca avocatii lui au si o scuza pentru fapta lui: La momentul actiunii, domnul Majerczyk suferea de depresie si se uita pe site-ul pornografice si intra pe chat-uri pentru a trece peste dezamagirile din viata sa.' Totodata, se pare ca acesta a mers la terapie si a aratat ca ii pare rau pentru fapta sa.

Hackerul a povestit si cum a reusit sa sparga conturile celebritatilor, el trimitand email-uri de phishing unde vedetele se logau pe site-uri, iar acesta fura datele de acces, reusind sa intre si pe conturile lor.

Citeste si:
Scandal cu poze nud la Hollywood: Jennifer Lawrence, Amber Heard si Kim Kardashian – victimele unor hackeri

Un alt barbat, care a spart inainte conturile vedetelor, Jennifer Lawrence fiind si atunci o victima, nu a fost la fel de norocos sau, cel putin nu a avut o aparare la fel de buna, si a fost condamnat la 18 luni de inchisoare.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people