Gwyneth Paltrow vorbește despre faptul că încă nu locuiește cu soțul ei, Brad Falchuk

Deși Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk s-au căsătorit în luna septembrie a anului trecut, cei doi nu locuiesc încă împreună.

Gwyneth Paltrow vorbește despre faptul că încă nu locuiește cu soțul ei, Brad Falchuk

Sunday Times a scris că Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk nu locuiesc încă împreună. Publicația a precizat că Brad doarme în propria lui casă atunci când copiii lui, Brody și Isabella, îi rămân în grijă. „Toți prietenii noștri căsătoriți spun că modul în care trăim este ideal și nu ar trebui să schimbăm nimic”, a explicat Gwyneth. Cu toate acestea, lucrurile s-ar putea schimba, având în vedere că Falchuk și-a scos la vânzare casa în valoare de 10 milioane de dolari, potrivit Variety.

Anul trecut, Gwyneth Paltrow a dezvăluit în cadrul unui interviu că, după despărțirea de Chris Martin, nu știa dacă se va mai căsători vreodată, însă apoi l-a întâlnit pe Brad Falchuck și lucrurile s-au schimbat complet. Actrița câștigătoare a unui premiu Oscar s-a căsătorit în luna septembrie a anului trecut cu Brad Falchuck, co-producătorul serialelor „American Horror Story” și „Glee”, ceremonia fiind una intimă, în Hamptons.

„Consider că mariajul este o instituție frumoasă, nobilă, pentru care trebuie să faci eforturi”, a spus Gwyneth. „Pentru că nu cred că te căsătorești și asta este tot – cred că este doar începutul. Creezi această a treia entitate, a treia ființă de care trebuie să ai grijă.”

„Pentru o perioadă, m-am gândit, ‘Nu știu dacă aș mai face asta vreodată. Am deja copii – care e rostul?'”, a spus actrița, referindu-se la perioada de după divorțul de Chris Martin. Gwyneth Paltow și Chris Martin au împreună doi copii, Apple, în vârstă de 14 ani și Moses, în vârstă de 12. Cei doi s-au despărțit în 2014, la mai mult de 10 ani de la căsătorie, iar în 2016 divorțul lor a fost finalizat. Actualul soț al lui Gwyneth, Brad Falchuk, are, de asemenea, doi copii dintr-o căsătorie anterioară.

Citește și:
Meghan Markle, prima apariție publică după nașterea fiului ei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people