Gwyneth Paltrow și Dakota Johnson, apariție surprinzătoare împreună

Gwyneth Paltrow și Dakota Johnson demonstrează că o prietenie se poate crea în orice situație.

Gwyneth Paltrow și Dakota Johnson, apariție surprinzătoare împreună

Se pare că o prietenie se poate forma oricând între fosta soție și actuala parteneră, exemplul perfect fiind Gwyneth Paltrow și Dakota Johnson.

Cele două actrițe au participat la petrecerea lui Derek Blasberg, iar acesta chiar a postat o imagine cu cele două. Având în vedere ținuta purtată de Paltrow, este posibil ca aceasta să fi sosit la petrecere imediat după premiera ultimul film din seria Avengers.

Dakota Johnson este într-o relație fericită cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay și fostul soț al lui Gwyneth Paltrow. Artistul are și doi copii cu Gwyneth, Apple și Moses.

Gwyneth Paltrow și Chris Martin s-au despărțit în 2014 și au anunțat acest lucru prin intermediul unei postări pe platforma actriței, Goop. Titlul articolului „Conscious Uncoupling” a fost transformat rapid într-o frază utilizată des pentru a denumi o despărțire amiabilă, iar Blasberg a făcut referire la acest termen în descrierea postării sale, cele două actrițe zâmbind în imagine.

 

View this post on Instagram

 

Consciously throupling

A post shared by Derek Blasberg (@derekblasberg) on

În 2016, Gwyneth Paltrow a vorbit despre separarea de Chris și această despărțire amiabilă, explicând că a fost un moment dificil pentru ei, în ciuda a ceea ce părea în public. „A fost o perioadă dificilă în viața mea și m-am străduit atât de mult să îmi protejez copiii și familia, inclusiv pe Chris. Eram amândoi fragili. A fost foarte greu.”

Cu toate acestea, după despărțire, atât Gwyneth, cât și Chris Martin și-au găsit fericirea. Gwyneth s-a căsătorit recent cu Brad Falchuk, iar solistul trupei Coldplay are o relație cu Dakota Johnson, cele două actrițe petrecând mult timp împreună. Cei patru petrec sărbătorile împreună, iar copiii o plac pe Dakota, o sursă declarând pentru E!News că cei doi se bucură să petreacă timp cu aceasta.

În plus, se pare că ar putea avea loc încă o nuntă, deoarece, potrivit unei alte surse, Chris și Dakota au o relație foarte serioasă și o logodnă ar putea avea loc în curând.

Citește și:
Dakota Johnson și Chris Martin și-au făcut tatuaje identice

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people