Gwyneth Paltrow o înfruntă pe Amber Rose și neagă că ea ar fi “Becky”

Actrița Gwyneth Paltrow vine cu o explicație pentru Amber Rose, după ce aceasta a susținut în emisiunea “Loveline” că Gwyneth este Becky, cea care a avut o aventură cu Jay-Z.

Gwyneth Paltrow o înfruntă pe Amber Rose și neagă că ea ar fi “Becky”

Amber Rose a afirmat că ea crede că Gwyneth Paltrow este femeia despre care Beyonce vorbește în melodia intitulată, Sorry'.
Melodia a apărut pe albumul lui Beyonce în 2016 și artista și-a pus fanii pe jar cu identitatea lui Becky, femeia care a avut o aventură cu soțul său.

Cred cu desăvârșire că Gwyneth Paltrow este ', a declarat Amber la emisiunea lui Spencer Pratt și Heidi Montag, pe 23 iulie.

Ele erau ca niste prietene și apoi Beyonce și Gwyneth nu au mai fost văzute împreună, a continuat Amber. Se pare că a fost doar o aventură cu Jay-Z, în urma căreia ea și-a pierdut soțul (Chris Martin, n.r.), în timp ce Beyonce a rămas alături de soțul ei'.

Este adevărat că Beyonce și Gwyneth au fost prietene apropiate și nu au mai fost văzute împreună pentru o vreme.

Actrița a negat orice informație de acest tip și a declarat pentru HollywoodLife.com că Este complet absurd și 100% fals.

Gwyneth a declarat pentru Howard Stern că a discutat cu Beyonce despre faimosul incident din lift, în care Solange și Jay-Z au avut o dispută. Dacă prietenii mei trec prin așa ceva, îi sun imediat. Dacă cineva trece prin ceva, întotdeauna mă duc să aflu.'

Gwyneth Paltrow și Beyonce erau prietene atunci când albumul Lemonade, pe care apare melodia Sorry', a fost lansat. În plus, actrița alături de soțul ei de atunci, Chris Martin, au participat la nunta artistei cu Jay-Z.

Gwyneth și Chris Martin au divorțat și ea are în prezent o relație fericită alături de producătorul Brad Falchuck.

Citește și:
Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk s-au căsătorit în secret?

Text: Andreea Burghelea
Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people