Gwyneth Paltrow, acuzata de NASA de frauda

Gwyneth Paltrow este acuzata de NASA ca incearca sa minta clientii si sa vanda produse necorespunzatoare pe site-ul ei, Goop.

Gwyneth Paltrow, acuzata de NASA de frauda

Actrita, care in urma cu ceva timp declara ca nu se mai ocupa atat de mult de cariera sa de la Hollywood din cauza site-ului sau, Goop, se afla intr-o disputa cu…NASA! Potrivit TMZ, Gwyneth Paltrow este acuzata de NASA ca incearca sa vanda cititorilor site-ului diferiti plasturi pentru „wellness”.

Pe site-ul Goop erau prezentati plasturi de wellness care aveau ca scop crearea unui efect de relaxare, eliberand tensiunea si anxietatea. Potrivit descrierii acestora, ei erau facuti cu un material cristalin, precum cel al costumelor spatiale.

Desi suna fascinant, se pare ca nu este totul adevarat sau cel putin asa a declarat Mark Shelhamer, fost angajat NASA. Acesta considera ca nu are logica ce ofera produsul, iar daca vindeca, ar trebui sa lase un semn pe piele atunci cand este indepartat. Totodata, desi pe site era precizat ca materialul provine de la NASA. Reprezentatii companiei au negat acest lucru si, dupa aceste declaratii, cei de la Goop au modificat descrierea produsului.

Citeste si:
Gwyneth Paltrow recunoaste ca nici ea nu intelege intotdeauna ce se posteaza pe Goop

Nimeni nu poate spune cu certitudine ca Paltrow a incercat sa pacaleasca clientii Goop, insa pretul acestor plasturi nu era deloc mic (120 de dolari pentru 24 de bucati). Oare este o idee buna ca oamenii sa comande in continuare produsele ei?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people