Giulia Anghelescu, criticată pe rețelele de socializare. Care e motivul

Giulia Anghelescu a fost criticată pe rețelele sociale. Care este motivul și cum a reacționat vedeta?

Giulia Anghelescu, criticată pe rețelele de socializare. Care e motivul

Giulia Anghelescu a fost criticată pe rețelele de socializare și a decis să reacționeze. Care este motivul pentru care vedeta a primit comentarii negative?

Recent, Giulia Anghelescu i-a transmis un mesaj soțului ei, Vlad Huidu, cu ocazia aniversării lui. Vedeta a împărtășit cu fanii de pe Instagram o imagine în care apare într-o ipostază tandră cu partenerul ei și care a fost însoțită de o descriere în engleză. 

„Chiar ești prea bun pentru a fi adevărat. Viața mea nu ar fi la fel fără tine. Pentru inteligența, bunătatea, puterea și farmecul tău veșnic – te iubesc atât de bun. Cele mai fericite zile de naștere, iubirea mea!”, se arată în mesajul în limba engleză postat de Giulia.

Se pare că unii dintre fanii vedetei au criticat faptul că ea a scris acel mesaj în engleză. Giulia Anghelescu a avut o reacție pe Instagram în urma acestor afirmații. 

„Haide vă pup. Așa o tragedie națională că am postat ieri de ziua soțului o poză și mi-am permis să scriu în engleză. Groaznic. De asta nu mai pot unii, că am scris eu în engleză. Nebunilor. Le urez, ce să le mai urez? Nu le mai urez nimic că sunt niște triști. Care e problema lor? De ce să-și piardă timpul să și comenteze, dar mult. Nu așa. Altfel, soțul, să știți că a făcut ieri, nu știu cum, de a răspuns la toată lumea. Vă mulțumim pentru urări”, a transmis Giulia. 

Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, se cunosc de peste 17 ani, iar recent au împlinit 10 ani de căsnicie. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și au împreună au doi copii.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au cunoscut în perioada când el era cameraman la un post de televiziune. Cei doi s-au întâlnit pe holuri și deși s-au plăcut din priviri, nu s-au gândit niciodată unde vor ajunge împreună. Totuși, se pare că artista a fost cea care a făcut primul pas și l-a invitat pe acesta la ziua ei de naștere.

„Pe vremea aceea lucram la un post de televiziune. Filmam și ne-am întâlnit pe holuri. Era într-o fustiță roșie, scottish. Îmi plăcea ca apariție, dar nu m-am gândit niciodată că o să ajungem în situația asta. Ne-am întâlnit de câteva ori. M-a invitat la ziua ei”, a povestit Vlad Huidu la Teo Show.

Citește și:
Răspunsul perfect dat de Dana Rogoz celor care critică diferența de vârstă dintre ea și soțul ei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people