George si Amal Clooney au luat noi masuri de securitate pentru locuinta lor

In urma incidentelor recente, cuplul vrea sa se asigure ca nu va mai intra nimeni pe proprietatea lor.

George si Amal Clooney au luat noi masuri de securitate pentru locuinta lor

George si Amal Clooney si-au consolidat sistemul de securitate, in urma incidentelor, cand paparazzi au patrus in curtea acestora. Cei doi isi doresc sa aiba dreptul la viata privata alaturi de cei doi copii.

Dupa declaratiile de saptamana aceasta, George Clooney este hotarat sa se asigure ca gemenii vor creste in cel mai normal mod posibil.
Dupa ce imaginile cu gemenii au fost publicate in revista franceza Voici', George a promis ca va lua masuri si ca va apela la justitie, deoarece pozele au fost obtinute intr-un mod ilegal.

Cazul aminteste de alte situatii similare: Kate Middleton si familia regala au apelat la justitie impotriva unei reviste franceze cand paparazzi au fotografiat-o pe ducesa la plaja.

Ca si cum acest incident nu ar fi fost de ajuns, Amal a fost amenintata pentru activitatea sa de lider al drepturilor omului, in timp ce il apara pe fostul Presedinte Mohamed Nasheed. Ambele evenimente i-au determinat pe Amal si George Clooney sa sporeasca echipa de securitate, angajand un serviciu de garda pentru a-i inconjura casele din Los Angeles, Italia si Marea Britanie. Au adaugat, de asemenea, mai multe camere de supraveghere, pereti anti-glont, camera de panica, dar si un buncar.

Citeste si:
Semnificatia numelor copiilor lui George si Amal Clooney

Amal era deja ingrijorata pentru siguranta lor, insa acum , ca au aparut si copiii, aceasta grija s-a marit”– a declarat un apropriat. Ultimul incident i-a adus in acest stadiu. Ei vor face orice este necesar pentru a-si apara copii si au declarat ca banii nu sunt o problema atunci cand vine vorba de copii lor.'

Text: Georgiana Ciocan
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people