George Burcea, declarații despre proiectele profesionale pe care le are după despărțirea de Andreea Bălan: „Aștept de ceva timp”

George Burcea a vorbit despre proiectele sale profesionale din actorie.

George Burcea, declarații despre proiectele profesionale pe care le are după despărțirea de Andreea Bălan: "Aștept de ceva timp"

George Burcea are motive să fie mândru de cariera lui profesională. Actorul s-a implicat în mai multe proiecte importante după ce s-a despărțit de Andreea Bălan și a jucat alături de actori apreciați la Hollywood. 

În cadrul unui interviu pentru playtech.ro, George Burcea a vorbit despre cariera lui. Actorul a jucat într-un film care a avut un buget impresionant și care va avea premiera în luna octombrie. 

„Sunt foarte fericit pentru aceste două proiecte care se vor lansa anul acesta. Dampyr pe 28 octombrie, care este un film Fantasy bazat pe Comic book series ale lui Mauro Boselli și Maurizio Colombo și publicate de Sergio Bonelli. Este un film pe care îl aștept de ceva timp și am încredere că va fi unul care va prinde la public. Regizorul Riccardo Chemello este la primul lui lungmetraj, dar a făcut o treabă excelentă. Bine…l-a ajutat și bugetul de 15.000.000 euro. Eu îl voi juca pe Janko.”

George Burcea a mărturisit că a făcut filme în mai multe colțuri ale lumii, dar pentru el, cel mai important este rolul din serialul Wednesday, în care l-a interpretat pe majordomul familiei Addams. Din distribuția producției regizate de Tim Burton mai fac parte Catherine Zeta-Jones și Luis Guzman, dar și un alt actor român, Victor Dorobanțu, care va juca rolul Thing. Catherine Zeta-Jones și Luis Guzman, actorii din rolurile principale, îi interpretează pe Morticia și Gomez Addams, personajele care au apărut pentru prima dată în forma unor benzi desenate în 1938. În serial va apărea și Gwendoline Christie, cunoscută pentru rolul său din Game of Thrones. Aici, ea va interpreta rolul rivalei Morticiei.

„Am făcut filme și-n India, în Germania, peste tot în Europa. Dar pentru mine, cel mai important proiect de până acum, cel mai bun, cel mai important rol, deși nu am avut unul foarte mare, e cel de majordom, esențial pentru Familia Adams. Pe 23 noiembrie va apărea Wednesday în regia maestrului Tim Burton. Distribuția este extraordinară, iar dacă acum 10-12 ani mi-ar fi spus cineva că voi juca alături de Catherine Zeta-Jones și Luis Guzman, iar regizorul va fi Tim Burton, aș fi râs cu lacrimi. Dar iată că munca, încrederea, perseverența și poate norocul, ca să nu spun talentul, și-au făcut efectul. Abia aștept să ne vedem pe Netflix. Aici îl voi interpreta pe Lurch, care este majordomul Familiei Addams”, a adăugat George Burcea pentru sursa citată.

Citește și:
Controversă în familia regală a Danemarcei! Cum justifică Regina Margrethe decizia de a retrage titlurile princiale a patru dintre nepoții săi

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people